Acorduri de Vara la Boem Club

Sambata, 20 iunie, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 10-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club – Concertul Acorduri de Vara!

Evenimentul se desfasoara la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-19:00.

Concertul Acorduri de Vara va reuni aproximativ 130 de cursanti (copii, adolescenti si adulti), de nivel incepator, intermediar si avansat, care vor canta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.

Spectacolul va fi compus din 5 mini-concerte, organizate pe categorii de varsta si pe nivel de cunostinte. Profesorii Boem Club vor oferi si ei demonstratii de piese la pian, chitara, vioara, saxofon, tobe, clarinet sau voce.

Repertoriul concertului va cuprinde atat muzica clasica si usoara. Programul va fi alcatuit din momente solo la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera si duete.

Toti interpretii din cadrul Concertului Acorduri de Vara vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare. Spectacolul se va termina cu un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor schimba impresii.

Acest eveniment reprezinta incheierea unul an scolar cu peste 100 premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi, dar si deschiderea Scolii de Vara.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (20 Iunie – 15 Septembrie 2015).

Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s