Absurdul care uneste oamenii

Ia o pauza de la agitatia si grijile zilnice si hai sa radem impreuna de absurdul creat in situatii cat mai neasteptate! Alaturi de trupa Improv Everywhere, te provoc la o pauza de haz!

In urmatoarea conferinta TED, Charlie Todd, actor de comedie si fondatorul grupului de improvizatie Improv Everywhere, prezinta ce se intampla atunci cand ii pui pe oameni in ipostaze nebanuite si haioase, cu exemple din propria experienta.

Copii fiind, suntem invatati sa ne jucam. Si nu ni s-a oferit niciodata un motiv pentru care sa ne jucam. Este acceptată ideea ca joaca este un lucru bun. Si cred ca asta e valabil si pentru Improv Everywhere. Nu are nicio motivatie si nu trebuie sa existe vreo motivatie. Nu avem nevoie de motivatie. Atata timp cat este distractiv, pare ca va fi o idee amuzanta si pare ca si cei care o vor vedea se vor simti bine, atunci este de ajuns pentru noi. Si, ca adulti, cred ca trebuie sa invatam ca nu este un mod de joaca corect sau gresit”, spune Charlie Todd.

Urmareste mai departe unele dintre cele mai frumoase experiente din „absurdul care uneste oamenii”, de la mers prin metrou fara pantaloni, pana la flash mobs cat mai neobisnuite.

[ted id=1269 lang=ro]

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s