A inceput tabara DeMoga Music Junior Camp!

Marius Moga si echipa DeMoga Music s-au mutat duminica la Cheia, pentru cateva zile, impreuna cu Academia de Talente Contrapunct si o gasca mare de copii, pentru cea de-a doua editie a taberei de creatie DeMoga Music Junior Camp.

Copiii participa la cinci ateliere de creatie amenajate in tabara si se bucura de o multime de activitati distractive alaturi de Marius Moga, Amna, Robert Toma, Piticu, producatorii si compozitorii DeMoga Music, plus alti artisti surpriza.

Pe parcursul taberei, artistii care viziteaza atelierele vor sustine workshopuri impreuna cu cei mici, vor dezvalui din secretele drumului spre succes si vor raspunde la intrebarile adresate de viitorii artisti de succes.

“DeMoga Music Junior Camp este o tabara de creatie pentru toti copiii care isi doresc sa mearga pe un drum artistic, fie ca este muzica, dans, actorie sau fotografie. Cand eram copil, stiam ca vreau sa fac muzica si mi-as fi dorit sa am sansa de a participa la o tabara atat de creativa si de interactiva, in care sa cunosc artisti pe care ii apreciez si de la care sa invat ce inseamna lumea muzicii, asa ca ma bucur in fiecare an de tabara asta in egala masura cu cei mici. Sunt copii foarte talentati, adevarati artisti, care au toate sansele sa cucereasca publicul si, de ce nu, intr-o buna zi sa mearga intr-o astfel de tabara si sa indrume ei viitoare tinere talente”, spune Marius Moga.

DeMoga Music Junior Camp este un concept creat de Marius Moga si dezvoltat impreuna cu Academia de Talente Contrapunct, in parteneriat cu Itsy Bitsy si Eventix. In tabara sunt prezenti si doi castigatori ai concursului „Marius Moga si Itsy Bitsy cauta TALENTE”.

Tabara isi propune sa ofere micilor artisti sansa de a cunoaste cat mai multe aspecte ale industriei muzicale si nu numai. Copiii invata productie si compozitie muzicala de la adevarati producatori de hit-uri si au sansa sa stea de vorba cu artisti cunoscuti si sa afle de la acestia povesti si secrete din spatele succesului. Mai mult decat atat, pentru cei care inclina inspre o cariera artistica in domeniul foto/video, dans sau actorie, exista ateliere specializate si coordonate de profesionisti din fiecare domeniu.

Parintii copiilor si cei curiosi de atmosfera taberei pot urmari live pe pagina de Facebook DeMoga Music si pe site-ul DeMogaCamp.ro, in fiecare seara de la orele 19:00, spectacolele micilor artisti si retrospectiva fiecarei zile de tabara. Live streaming-urile si show-urile care au loc in tabara, in fiecare zi, sunt realizate in totalitate de copii.

13151528_941776049251101_5297833802751234979_n


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s