A inceput Tabara de Teatru!

Timp de o saptamana, 20 de copii vor lua parte la Tabara de Teatru, organizata de Teatrul Ion Creanga. Ce ii asteapta pe micuti?

In perioada 17-23 august, un grup de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, de la Centrul de Plasament Pinocchio, vor pleca in zona Negresti din judetul Neamt pentru a lua parte la activitati interactive – lecturi, jocuri si exercitii teatrale, ateliere de miscare scenica, desen.

Aflata la a doua editie, Tabara de Teatru are ca scop dezvoltarea creativitatii copiilor din medii defavorizate, stimulandu-le interesul pentru artele spectacolului.

Programul este coordonat de actritele Marcela Andrei si Mirela Busuioc si este completat de o serie de activitati recreative: excursii la obiectivele turistice din regiune, precum Casa memoriala si parcul tematic Ion Creanga din Humulesti, Cetatea Neamtului sau Muzeul de Etnografie din Piatra Neamt.

Totodata, in cadrul taberei organizate de Teatrul Ion Creanga, se vor organiza si doua ateliere de improvizatie teatrala, la care sunt asteptati si elevi de la Scoala cu Clasele I-VIII „Dumitru Almas”, din Comuna Negresti, judetul Neamt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s