Locuieste in poveste!

Editura Art, organizeaza Cel mai mare concurs pentru copii: 1.Scriere creativa si 2.Ilustratie si ofera cel mai mare premiu: 20 de copii pot fi publicati la Editura ARTHUR! Iti place sa scrii si sa desenezi?

 

Atunci participa la concursul Locuieste in poveste! pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicati in antologia Ce poti face cu doua cuvinte – Sectiunea Junior  cu aparitie in toamna acestui an. Ce trebuie sa faci pentru a participa? Pentru fiecare exemplar cumparat din volumul Ce poti face cu doua cuvinte vei primi doua coduri unice de participare. Trimite un mail la adresa douacuvinte@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucuresti cu o copie a bonului fiscal de la achizitionarea volumului Ce poti face cu doua cuvinte, si vei primi cele doua coduri. Intra apoi pe www.editura-art.ro/douacuvinte , introdu codul de participare, datele de contact si esti inregistrat! Vei primi apoi instructiuni despre cuvintele pe care trebuie sa le folosesti in text (pentru sectiunea Scriere creativa), respectiv pentru sectiunea Ilustratie.

Pentru a participa la concurs trebuie sa ai intre 9 si 16 ani iar regulamentul integral al concursului poti sa-l gasesti pe www.editura-art.ro


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s