Servicii medicale GRATUITE pentru locuitorii sectorului 1 la Centrul Multifunctional Caraiman!

Locuitorii sectorului 1 sunt invitati marti, 24 septembrie, incepand cu ora 11:00 sa viziteze Centrul Multifunctional Caraiman din Bucuresti (strada Caraiman, nr 33A, sector 1, Bucuresti).

Dupa ce au fost puse la punct specialitati medicale precum cardiologie, ginecologie, oncologie, dermatologie, kinetoterapie, planning familial, ingrijirea bolnavului la domiciliu, ambulanta sociala, marti, 24 septembrie, se deschide oficial si centrul dedicat bolnavilor de Alzheimer, pentru care familiile gasesc atat de greu un sprijin pe timp de zi.

De asemenea, prima mamografie realizata cu cel mai performant mamograf va fi facuta in centru in acea zi, aparatul alaturandu-se celorlalte echipamente medicale de ultima generatie ce se afla gratuit la dispozitia pacientilor in centru.

17 specialitati medicale la dispozitia pacientilor, chiar si stomatologie, un serviciu scump, precum stim, la nivel de tara, poate fi accesat aici gratuit. E un consistent sprijin comunitar pus pe picioare in sectorul 1 al Capitalei, pentru locuitorii de aici, caci din taxele si impozitele platite de ei a devenit posibila aceasta realizare.

Stiai ca batranii din sectorul 1, cei care nu au pe nimeni sa-i ingrijeasca sau nu sunt deplasabili, echipa medicala merge gratuit la ei acasa? Exista cineva din Centrul Multifunctional Caraiman care ii ajuta la curatenie, le face cumparaturile, le gateste, le plateste darile la nevoie, ii plimba, ii ingrijeste, le vorbeste, si toate acestea fara niciun cost pentru ei? Pare desprinsa dintr-un basm aceasta realitate!

Andreea Marin este una dintre persoanele care sustine aceasta initiativa!

„Precum ma stiti deja, mi-am facut o misiune din a gasi oameni speciali, care pun in practica idei indraznete si le transforma in pretioase avantaje pentru o viata mai buna, pentru cei din jur. Cred ca doar astfel putem face pasi inainte: recunoscand oamenii de valoare si faptele lor, invatand din ele, multiplicandu-le, astfel incat sa ne fie mai bine tuturor. Am gasit un model de buna practica si il aduc in atentia fiecarui om care ar putea duce vorba mai departe. La Centrul Multifunctional Caraiman totul arata de nota 10, dar cel mai important sprijin pe care il ofera este ca serviciile medicale sunt GRATUITE, prompte, in conditii de invidiat, chiar daca pacientii nu sunt asigurati sau nu au medic de familie „, explica Andreea.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s