Au inceput inscrierile la Gala Societatii Civile 2010

Organizatiile neguvernamentale se pot inscrie, incepand de ieri si pana pe 22 martie, in competitia Galei Societatii Civile din acest an.

La concurs pot fi inscrise proiecte initiate in 2008 sau 2009, dar finalizate pana la 15 ianuarie 2010, si realizate de asociatii, fundatii, grupuri de initiativa sau persoane fizice din Romania.

Competitia, ajunsa la a VIII-a editie, e structurata in patru categorii si opt sectiuni: Educatie si cercetare, Arta si cultura, Apararea drepturilor individuale/colective, Comportament civic si participare publica, Sanatate, Protectia mediului, Dezvoltare economica si sociala, Servicii sociale pentru categorii defavorizate. Acestora li se adauga o categorie speciala – Buget – / Eficienta +, destinata proiectelor care isi ating obiectivele planificate cu un consum redus de resurse financiare.

Dupa ce vor fi inscrise online, pe site-ul www.galasocietatiicivile.ro, proiectele vor fi evaluate de catre un juriu de exceptie format din: cercetatori, specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, jurnalisti, lideri si formatori de opinie.

La editia din 2009 a Galei Societatii Civile au fost inscrise in competitie 174 de proiecte, un numar record fata de editiile precedente. 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s