5 pasi prin care iti dezvolti gandirea critica

Cum poti sti ca ai facut alegerea corecta? Foloseste acesti 5 pasi catre o gandire mai critica, pentru a avea mai putine indoieli cand iei o decizie.

De la ce sa mananci la micul dejun pana la candidatul pe care sa il votezi, viata iti este formata din decizii mai mici sau mai mari. Iar gandirea critica te ajuta sa iti cresti sansele de a face alegerea corecta.

Probabil ca niciodata nu vei fi 100% sigur/a de hotararile luate, mai ales atunci cand vorbim despre decizii importante. Dar, in momentul in care iti acorzi putin timp pentru a analiza situatia in care te afli, macar stii ca ai facut tot posibilul pentru a gasi solutia care ti se potriveste cel mai bine.

S-ar putea sa ti se para complicat sau prea solicitant sa te folosesti de gandirea critica in momente in care pur si simplu nu ai timp (sa le spunem momente… critice), dar este o analiza ce dureaza foarte putin.

Iata care sunt cei 5 pasi care te vor ajuta de acum inainte. (Selecteaza subtitrarea in limba romana, din setarile casetei video, din dreapta jos.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s