5 mituri care iti blocheaza ambitiile

Cu siguranta, ai un vis ascuns, pe care inca nu l-ai realizat. Ce te opreste? Sunt cateva lucruri pe care ti le spui, dar care nu sunt adevarate si, mai presus de toate, iti blocheaza ambitiile.

Oricine poate avea o idee geniala, fie ca vorbim de lansarea unui site, de scrierea unei carti sau de lansarea unui business. Problema apare cand vrem sa punem in practica acea idee. Foarte putini dintre noi ajung chiar sa isi indeplineasca visurile. De ce oare?

In aceasta conferinta TED, antreprenoarea Bel Pesce ne vorbeste despre cele cinci mituri care stau in calea visurilor noastre si ne blocheaza ambitiile chiar de la inceput.

Iar primul mit este succesul instantaneu.

E foarte interesant”, povesteste Bel Pesce. „Si in cazul meu, in Brazilia, lumea crede ca am avut succes instantaneu. Provin dintr-o familie modesta si, cu doua saptamani inainte de termenul limita de la MIT, am inceput procesul de inscriere. Si, iata, am fost admisa. Oamenii cred ca succesul a fost instantaneu, dar am reusit numai fiindca, de 17 ani incoace, iau viata si educatia in serios. Succesul tau << instantaneu >> e intotdeauna rezultatul a tot ce-ai facut in viata pana in acel moment.”

Afla aici care sunt si celelalte mituri care iti impiedica visurile.

[ted id=2200 lang=ro]

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s