4 ani de relaxare si vara continua la Therme!

Astazi, 14 ianuarie, Therme Bucuresti aniverseza 4 ani de existenta si cu aceasta ocazie, isi asteapta vizitatorii cu un program cu totul special, numai bun pentru a combate tristetea specifica lunii ianuarie, cand sarbatorile s-au incheiat iar zilele pana la urmatorul concediu sunt prea multe pentru a le numara!

De ziua Therme esti invitat sa te bucuri de programe speciale Aufguss, provocari, cadouri si multe alte surprize aniversare!

Programul activitatilor speciale variaza in functie de zona:

The Palm, in intervalul 16:00 – 20:00, arata cat de bine cunosti experienta Therme si poti castiga unul dintre cele peste 100 de premii surpriza!

Galaxy, in intervalul 14:00 – 18:00, copiii se vor bucura de ateliere tematice cu cele 4 zane ale anotimpurilor: atelier creativ de realizat flori din hartie, atelier de facut inghetata, atelier tomnatic de decorat dovleci. Iar pentru ca zapada nu s-a aratat inca anul acesta, bucuria iernii la Therme se face simtita printr-un atelier de construit oameni de zapada:

Elysium– Cu ocazia celor 4 ani de activitati speciale, redescopera starea de bine deplina prin ritualuri Aufguss ( show multi senzorial in saunele tematice) pline de surprize.

13:00 – Timber Man – Protectorul padurii vine cu uleiuri esentiale din surse sustenabile si aduce cu el muguri de brad, crengute de pin si lemn de cedru ce energizeaza si revitalizeaza organismul.

15:00 – Charlie Chaplin – O zi in care nu razi este o zi pierduta. Delecteaza-te cu un numar de Aufguss inspirat din viata unui mare star de cinema, Charlie Chaplin!

16:00 – Sound of Love – O explozie de energie si arome nemaiintalnite iti vor incanta simturile intr-un Aufguss cu panze de matase in sauna Alhambra!

17:00 – Paparudele – Cand seceta parjolea solul, paparudele erau invocate pentru a aduce ploaia rece si hranitoare ce asigura recolta prospera si pamanturi fertile.

18:00 – 1001 Nopti – Porneste intr-o calatorie in Orient alaturi de Sherezada si bucura-te de toate beneficiile uleiurilor esentiale de rasinoase si condimente asiatice.

19:00 – SunStone – Piatra Soarelui este acoperita cu gheata pentru a produce un abur aromat cu cafea si lemn de cedru ce fortifica si intareste organismul si functiile vitale ale acestuia.

19:00 – Morarita – Sacii cu gheata ai morarului sunt pusi pe pietrele incinse, iar morarita distribuie aburul cu ulei esential catre toti participantii interesati de traditiile stravechi.

20:00 – Inception – Trecutul, prezentul si viitorul, toate intr-un spectacol Aufguss. Relaxeaza-te si traieste clipa in sauna Hollywood.

Toate activitatile prezentate sunt incluse in tariful de acces.

Therme este deschis astazi pana la ora 23:30.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s