3 jocuri dulci contracronometru

Pentru ca Mos Craciun va lasa cu siguranta dulciuri sub brad si anul acesta, iti propunem cateva jocuri „dulci” pe care sa le joci impreuna cu familia si prietenii in vacanta de iarna. Sunt simple si extrem de distractive, mai ales daca le joci contracronometru.

Clepsidra cu bomboane

Cat de repede trece timpul atunci cand il masori in bomboane colorate? Un joc amuzant si zgomotos in care trebuie sa dai cat mai repede din maini, transferand bomboane dintr-o sticla in alta.

Ai nevoie de:

  • 4 sticle PET
  • Scotch sau banda adeziva
  • Foarfece
  • Bile colorate (guma de mestecat) sau bomboane tari si nu foarte mici

Pentru inceput, umple doua sticle pe jumatate cu bile gumate sau bomboane. Fa apoi doua “clepsidre” din cate o sticla cu bomboane si una goala, lipindu-le foarte bine gaturile cu scotch sau banda adeziva.

In ce consta jocul:

Ai la dispozitie un minut ca sa transferi toate bomboanele dintr-o sticla in alta, agitand bine clepsidra astfel incat sa cada bomboanele cat mai repede.

Mananca biscuitele!

Reusesti sa-ti folosesti muschii fetei pentru a plimba un biscuite de pe frunte pana in gura? E o provocare dulce pe care nimeni nu o va refuza. In plus, ai nevoie doar de cativa biscuiti pentru acest joc.

Cum se joaca:

Stand cu capul dat usor pe spate, iti asezi un biscuite pe frunte si astepti sa porneasca cronometrul. Ai la dispozitie un minut pentru a incerca sa mananci biscuitele, aducandu-l catre gura folosindu-ti doar muschii fetei.

Culege acadelele!

Acadelele baston sunt un simbol al Craciunului, dar si un ingredient delicios in jocul pe care ti-l propunem. Ideal ar fi sa-l joci sub forma unei intreceri intre doi sau mai multi membri ai familiei.

Vei avea nevoie de un bol cu multe bastoane acadele si cate o farfurie sau castron pentru fiecare concurent.

In ce consta jocul:

Concurentii au la dispozitie un minut pentru a “pescui” cat mai multe acadele, agatandu-le cu un baston tinut in gura si transferandu-le in farfuria din fata lor.

Iata cum poate decurge o astfel de intrecere:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s