2 ani de educatie alternativa alaturi de echipa PlaYouth

2 ani de educatie alternativa alaturi de echipa PlaYouth

Pe 4 aprilie 2017, Asociatia PlaYouth a aniversat doi ani de existenta, timp in care oamenii implicati au reusit sa transforme acest proiect intr-un loc unde te simti ca acasa, ca intr-o adevarata familie.

In tot acest timp, au avut loc peste 120 de activitati, la care au participat mai mult de 850 de copii si 500 de parinti.

Totul a pornit de la cele 2 co-fondatoare: Ana-Maria Mindruta si Ana Bacioi, iar acum PlaYouth a ajuns la o echipa extinsa de 12 persoane pasionate de educatia copiilor si de relatia parintilor cu acestia.

Cele mai importante activitati ale organizatiei sunt atelierele si cursurile destinate atat copiilor, cat si parintilor, activitati care au la baza contruirea unei relatii mai bune intre acestia. Tehnici de Pictura si Grafica, Teatru, Animatie Stop Motion, Chimie Distractiva, Improvizatie, Spray Painting, Chitara Acustica, Hai sa punem intrebari, Origami, Bune Maniere sau Storytelling sunt doar cateva dintre domeniile de care sunt pasionati trainerii PlaYouth.

Un alt element distinctiv al PlaYouth sunt taberele KaleidosCopil pentru copii si parinti, care au loc vara si iarna, la Moieciu de Sus, intr-o atmosfera relaxata, cu joaca, invatare si mai ales cu libertatea de a-si exprima emotiile, gandurile si de a le intelege mai bine.

Toate aceste activitati, ca si povestea PlaYouth, au fost prezentate in fata a peste 50 de invitati in cadrul ​evenimentului de aniversare, ce a avut loc la casa EFdeN. Invitatii evenimentului au fost parintii cu copiii comunitatii si prietenii care au fost alaturi de ei in acesti 2 ani.

PlaYouth este o asociatie care isi doreste sa faca o schimbare in educatie, prin joc si arta. A luat nastere din dorinta celor doua fondatoare de a aduce bucurie in viata copiilor, iar acum creste prin implicarea echipei, trainerilor, voluntarilor si comunitatii de parinti care s-a creat in jurul ei.

Daca doriti sa aflati mai multe despre PlaYouth, va invitam sa intrati pe www.playouth.ro sau pe pagina de Facebook a asociatiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s