1500 de noi locuri in gradinitele din sectorul 1

Copiii din sectorul 1 al Capitalei vor avea un loc asigurat la gradinita, deoarece peste 1500 de noi locuri vor fi create in acceasta zona.

Administratia locala a sectorului 1 a anuntat ca parintii nu mai trebuie sa isi faca griji ca micutii lor nu vor mai avea locuri la gradinita deoarece se vor contrui trei unitati prescolare noi. De asemenea, primaria spune ca se vor extinde sau restructura corpurile de cladire a unor gradinite deja existente.

In urma acestor investitii, capacitatea gradinitelor va creste cu peste 1.500 de locuri noi. Pentru anul scolar 2011-2012 vor exista aproximativ 8.000 de locuri in gradinitele aflate in administrarea Consiliului Local Sector 1, fata de 6.500 cate exista in prezent.

Mai mult, toate gradinitele din Sectorul 1 au in acest moment efectuata expertiza tehnica antiseismica. Din cele 20 de gradinite care necesitau lucrari de consolidare, Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti a pus in siguranta 17, urmand ca ultimele trei gradinite sa fie consolidate in cursul acestui an.

Sursa: Romania Libera


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s