15.000 de parinti si copii la Copiii Coloreaza Viata de 1 Iunie

La cea mai mare sarbatoare a copilariei din Bucuresti, peste 15.000 de parinti si copii au fost alaturi de Itsy Bitsy FM, intr-un maraton al jocurilor, muzicii si distractiei de buna calitate pentru cei mici si mari. Iata cum ne-am distrat la evenimentul Copiii Coloreaza Viata!

De 1 iunie, copiii au pictat 3 animale uriase alaturi de vedete ca Dana Nalbaru, Dragos Bucur si fetita lor, Simona Dragomir si Oana Sarbu, dand culoare parcului. Dana Nalbaru a oferit si autografe fanilor pe albumul sau “Bucurii pentru copii”.

Artista Oana Sarbu a dedicat copiilor urarea ei atat de cunoscuta, melodia “Astazi e ziua ta”, si a incantat parintii cu refrenul adolescentei lor, “Ani de liceu”. Spre incantarea pasionatilor de gadgeturi, pe scena a ucat si cunoscutul realizator TV George Buhnici.

Cei prezenti la evenimentul Copiii Coloreaza Viata au avut sansa sa asculte live melodii cantate de Nicu Alifantis si sa primeasca autograf pe nou lansatul sau album “Sotron”.

poza6

Concursurile creative au curs lant pe scena si pe aleile parcului, aducand peste 5000 de premii participantilor. Pulsul evenimentului a fost luat in timp real pe pagina de facebook Itsy Bitsy unde au fost postate permanent fotografii de la fata locului.

poza7Intreaga sarbatoare Itsy Bitsy a implicat peste 150 de copii-artisti pe scena si un staff de peste 80 de oameni. Bucuria celor care au fost implicati in organizarea evenimentului Copiii Coloreaza Viata a fost transmisa tuturor celor prezenti, care s-au simtit ca intr-o mare familie.

Iata cum ne-am distrat la editia din acest an:

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4 şi sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior, Danonino, BCR, Fulga, Ford, LC Waikiki, Himalaya.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s