111 scoli participa la Ora de Ecologie

Proiectul Ora de Ecologie, din campania EcoAtitudine se desfasoara in aceasta saptamana in 111 scoli din zece judete din Romania.

Mister Eco s-a urcat pe scena pentru a sustine un spectacol de magie, in spiritul campaniei „EcoAtitudine=Responsabilitate, Informatie, Actiune”: colectarea selectiva a deseurilor.

Evenimentul se concentreaza pe importanta transformarii deseurilor in materii prime, exact ca in povestea „Printesa si broscoiul”.

In prima parte a saptamanii spectacolul a fost vizionat de elevii din Bucuresti si judetele Ilfov, Vrancea, Buzau, Targoviste si Prahova, Ora de Ecologie si Mister Eco urmand merge si in:

  • Judetul Arges, Pitesti, 27 Octombrie, ora 10.00, TEATRUL „AL. DAVILA”, Str. Victoriei, nr. 19;
  • Judetul Gorj, Targu Jiu, 28 Octombrie, ora 10.00, CINEMATOGRAFUL SERGIU NICOLAESCU, Str. Siretului nr. 8A;
  • Judetul Hunedoara, Petrosani, 29 Octombrie, ora 10.00, TEATRUL DRAMATIC „I.D. SARBU” Str. Mihai Viteazu nr. 2;
  • Judetul Timis, Timisoara, 30 Octombrie, ora 10.00, TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET „MERLIN”, Bd. Regele Carol I nr. 3.

EcoAtitudine este cel mai amplu program de educatie ecologica destinat elevilor claselor 0 – VIII, urmand a se desfasura pana in anul 2020. Campania vizeaza constientizarea in randul elevilor din tara a importantei colectarii selective a deseurilor.

Cea de-a doua etapa a campaniei din acest an se desfasoara in perioada 18 septembrie – 28 noiembrie 2014 si cuprinde 4 concursuri la care participa elevi, profesori, dar si scolile implicate: „Reciclarea EcoAtitudine”, „Agentul EcoAtitudine”, „Mugur De Verde”, „Ia Atitudine, fii Eco!”. In cadrul carora se pot castiga 60 de premii: laptop-uri, camere foto, imprimante, tablete, smartphone-uri si ghiozdane cu rechizite.

Afla aici despre concursuri.

Iata tot programul campaniei.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei EcoAtitudine sau pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s