10 schimbari pentru starea de bine

Uneori ne dam seama ca tocmai am fost fericiti. Poate cateva secunde, poate cateva zile, oricum ar fi parca mai mult dupa ce am pierdut fericirea ne dam seama ca am avut-o.

„Ce ne reapropie de starea de gratie numita fericire a carei deifinitie nu am gasit-o inca? Sunt mari schimbari pe care le putem face, dar si mici gesturi care conteaza nesperat de mult.” spune Andreea Marin.

Inspirata de propria ei viata Andreea Marin ne propune o lista de 10 schimbari la indemana oricui, care ne apropie de starea de bine.

Si poate cea mai importanta invatatura este sa ne reamintim zilnic ca viata este plina si de lumina si de intuneric, ca momentele grele sunt urmate de momente mai bun, ca viata este complexa si merita pretuita.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)

 


1 comentariu la „10 schimbari pentru starea de bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s