10 ani de bucurie in familie cu Itsy Bitsy FM!

La 10 ani de radio-copilarie, Itsy Bitsy FM a depasit granitele unui simplu post de radio, devenind o mare familie, o comunitate de parinti si copii ascultatori, de specialisti si de personalitati care sustin actiunile benefice pentru familii.

In timp, Itsy Bitsy FM a adunat oameni frumosi si implicati, care prin tot ceea ce fac seamana stare de bine printre parinti si copii si pastreaza viu spiritului copilariei.

Cantareti foarte apreciati de ascultatorii mari si mici ai radioului, precum Alina Sorescu, Calin Goia, Dana Nalbaru, Daniel Iordachioaie, Margareta Paslaru, Monica Anghel, Nicu Alifantis, Oana Sirbu, Smiley, transmit mesaje de apreciere atat pentru ascultatori, cat si pentru echipa care, de 10 ani, este in slujba parintilor si copiilor.

„La multi ani, Itsy Bitsy, la cei 10 ani pe care ii implinesti! Sa cresti mare, sa fii puternic si sa bucuri in continuare copiii si parintii, in egala masura!“ – transmite Calin Goia, tata si solist al trupei Voltaj.

Si Margareta Paslaru a urat ascultatorilor: “Copiilor le urez sa viseze. Este minunat sa visati, dar luptati pentru visele voastre!”

Iata ce ne-a urat Smiley:

Si asculta ce a avut de zis Nicu Alifantis:

Personalitati care au ascultat impreuna cu ai lor copiii radioul sau care au sustinut alaturi de Itsy Bitsy proiecte sociale, precum Andreea Marin, Adriana Titieni, Aurelian Temisan, Daniela Nane, Gaspar Gyorgy, Liana Stanciu, Lucian Mandruta, Mirela Horumba, Monica Davidescu, Oana Moraru, Olivia Steer, Urania Cremene, Virgil Iantu, se bucura de aniversarea Itsy Bitsy si trimit mesaje de apreciere la radio.

“De 10 ani avem bucuria sa strangem in jurul Itsy Bitsy o adevarata comunitate de oameni frumosi si implicati: artisti, jurnalisi, specialisti in parenting, educatie si comunicare, medici, sportivi, ONG-uri. Le multumesc pe aceasta cale si ma bucur ca impreuna am facut ca lucrurile benefice pentru copii sa se intample. Le multumesc si ascultatorilor mari si mici pentru care noi existam, pentru exemplul personal care inspira si pentru acesti ani frumosi in care am fost impreuna”, declara Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

Intreaga Echipa Itsy Bitsy isi asteapta in continuare ascultatorii cu happy music, daruri multe, stare de bine si bucurie in familie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s