1 iunie cu energie si sport in familie

1 iunie cu energie si sport in familie

Secom® invita copiii, parintii si bunicii sa celebreze copilaria si primul 1 Iunie liber, la un maraton de miscare si distractie pe iarba, cu Radu Restivan, omul care, din pasiune pentru miscare, a devenit antrenor si a creat creat 321Sport, o comunitate sportiva dedicata celor care doresc sa-si schimbe viata prin sport.

Evenimentul se va desfasura joi, 1 iunie, in parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti (fost I.O.R.), de la ora 11.00 la ora 16.00, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala.

Antrenamentele se vor incepe la ore fixe si vor cuprinde o etapa de incalzire, antrenament propriu-zis si revenire. Participantii vor experimenta un antrenament pe care-l pot face impreuna cu copiii, vor pleca cu idei de exercitii si activitati si vor invata cateva lectii despre importanta sportului in familie si cum pot face sport simplu, corect si interactiv.

Copiii vor fi intampinati cu surprize speciale si vor putea participa la o tombola cu premii!

Daca veniti dinspre intrarea cu statuia lui Alexandru Ioan Cuza, faceti stanga pe langa Foisorul de lemn si mergeti 60 de pasi pe alee. Acolo, pe poiana din dreapta, pe iarba, veti fi intampinati de echipa Secom®!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s