1 iunie cu bloggerite mamici – 11 ateliere cu lipici

Noua bloggerite mamici ii asteapta pe parinti la evenimentul Itsy Bitsy de 1 iunie, cu o serie de Ateliere cu lipici!

Ele vor sustine cinci workshopuri pe teme precum: alaptare, cuplu, conectare, autocunoastere, antreprenoriat, somn si cum sa nu ne abandonam pe noi, ca parinti.

Si, pentru ca 1 iunie este despre copilarie, nu vor lipsi nici activitatile ludice. Jocurile sunt gandite sa incurajeze conectarea si cooperarea parinte copil, sa ii aduca pe cei mari din nou in lumea copilariei, iar pe cei mici sa ii poarte intr-o lume senzoriala, acustica, plina de culoare si voiosie. Printre activitatile de joaca, se numara: dactilopictura, desene pe asfalt, jocuri cu mingea, baloane de sapun, dans sau joaca cu nisip kinetic.

Fiecare participant va pleca acasa cu o emotie in buzunar, momentele cele mai de pret fiind imortalizate.

Atelierele si jocurile se vor desfasura in intervalul 10.00 – 12.00, la Foisor. Fiecare workshop are o durata de 15 minute. Iar activitatile pentru copii se vor desfasura in paralel.

Ateliere:

In plus, te vei intalni si cu:

  • Iuliana Roca (blogger Scrieri Felurite): „1 iunie este despre si pentru copii. Anul acesta, 1 iunie este despre copii si parinti. Asa ca noi, mame la randul nostru, ne-am gandit sa le oferim altor mame momente de neuitat alaturi de copiii lor.
  • Raluca Loteanu (blogger Suflet de mamica): „1 iunie este o zi minunata, pentru ca ne da un motiv in plus sa sarbatorim alaturi de cei mici! Va invit cu drag sa ne bucuram de aceasta zi in parc, cu voie buna si ateliere frumoase pentru mame si copii.”
  • Ana Nicolescu (blogger Mamica urbana): „Va asteptam pe 1 iunie, pe voi, parintii care sunteti constienti ca toate schimbarile in viata au un scop, si anume acela de a ne implini, de a ne imbogati emotiile, de a fructifica in fiecare zi bucuria de a darui noua si copiilor nostri experiente si trairi cu ajutorul carora sa crestem frumos impreuna. Vom fi de dimineata impreuna sa vorbim pe bune despre provocarile vietii de parinte si va vom ajuta sa gasiti propriile raspunsuri la intrebarile voastre. Am pregatit ateliere super messy cu acuarele, nisip, esarfe colorate, mingi saltarete pentru pentru voi, pentru copiii vostri si pentru copiii din voi. O dimineata in care galagia, veselia, dansul, voia buna, toate sunt permise. Va asteptam cu drag si entuziasm.”
  • Ioana Marinescu (blogger Pisica pe sarma):Ne straduim sa le oferim copiilor nostri jucarii scumpe, haine la moda, scoli care folosesc metode alternative de invatare, sejururi sau excursii pline de atractii si activitati. Nu ne dam seama insa ca ei au cea mai mare nevoie de noi, de timpul nostru, de atentia noastra. De 1 iunie, va propunem sa le dati copiilor vostri cel mai ieftin, dar cel mai pretios lucru din lume: timpul vostru. Va asteptam sa ne jucam impreuna si sa ne reamintim ca, de fapt, viata poate fi frumoasa prin simplitatea ei.”

Mai multe detalii despre ateliere si workshopuri gasesti AICI.


1 comentariu la „1 iunie cu bloggerite mamici – 11 ateliere cu lipici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s