Tu esti o prioritate

La orice varsta, este important sa te redescoperi, din cand in cand, alegand sa te pui pe tine pe primul loc, sa devii pentru tine insati o prioritate. Andreea Marin ne spune aici povesti despre femei care au aflat cum sa se pretuiasca pe sine insele.

Cand a fost ultima oara cand ti-ai facut tie insati o bucurie, cand ai facut ceva doar pentru tine? Ai atatea indatoriri zilnice, fata de familie, fata de locul de munca, fata de casa, dar tu cand ajungi sa mai fii o prioritate?

Sa pastram un strop din dragostea pe care o revarsam cu generozitate peste altii si pentru sufletul nostru, ne indeamna Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata”.

Cu siguranta, faci cu bucurie si cu placere toate aceste roluri, dar si tu ai nevoie de atentie si ingrijire. Iar poate alt argument al tau va fi ca nu ai suficient timp pentru a te ocupa de tine insati.

Dar vei descoperi ca orice actiune pe care o faci inspre implinirea personala, oricat de mica ar fi, este un pas inainte. Afla mai departe dovezi despre femei ca tine, care si-au dat seama ca sunt o prioritate.


Un comentariu la „Tu esti o prioritate”

  1. EU FOLOSESC CREMA ANEW 50 DE 10 ANI ESTE EXTRAORDINARA ! VA MULTUMESC CA EXISTATI !!

Comentariile sunt închise.

s