Lansarea cartii „Toi Patoi si Mos Craciun”

In apropierea sarbatorilor de iarna, copiii primesc un cadou anticipat: o poveste despre Spiritul Craciunului si o calatoria pana la Polul Nord!

Serban M. Copot, cunoscut ca liderul trupei Animal X, debuteaza ca scriitor la Targul de carte Gaudeamus, cu aventurile „Toi Patoi si Mos Craciun”.

Sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 16:00, la standul nr. 34, nivel 0, din pavilionul central Romexpo. Serban ii asteapta pe cei mici sa asculte povestea lui Toi Patoi in lectura Geaninei Corondan.

“Toi Patoi si Mos Craciun” este o poveste inspirata de fiul lui Serban. Cartea este insotita si de un CD cadou, cu piese de Craciun compuse de autor.

„Toi-Patoi este un baietel de 7 ani, pasionat ca toti ceilalti copii de varsta lui de tablete, telefoane sau jocuri pe calculator. Foarte istet si bun la suflet, el va avea o experienta de neuitat la casa bunicilor sai din Satul Turta Dulce. Ca orice copil mare, de fata cu ceilalti, spune ca nici el nu mai crede in Mos Craciun, insa o amintire pe care o are de la varsta de 3-4 anisori ii spune altceva. Ceva in sufletul sau ii spune ca Mos Craciun exista si el va trebui sa se convinga de acest lucru.”

Dupa lansarea cartii la Gaudeamus, va urma si un turneu de promovare a cartii in tara, in librariile Carturesti: 29 noiembrie la Timisoara, 30 noiembrie – Cluj, 6 decembrie – Iasi, 7 decembrie la Constanta, 13 decembrie la Sibiu, 14 decembrie la Brasov, 20-21 decembrie la Bucuresti.

„Iubesc sarbatorile de iarna si ii invit pe toti cei care asteapta cu nerabdare venirea lui Mos Craciun si a lui Mos Nicolae sa le dau cadoul perfect”, a declarat autorul.


Un comentariu la „Lansarea cartii „Toi Patoi si Mos Craciun””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s