Green Group lanseaza aplicatia SIGUREC

Alaturi de Institutul Verde si Asociatia Pretuieste Viata, Green Group lanseaza aplicatia SIGUREC pentru smartphone si tableta, disponibila pe sistemele de operare iOS si Android.

Cu un design prietenos, aplicatia SIGUREC vine in ajutorul celor care doresc sa trimita deseurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de colectare din fata casei, SIGUREC MOBIL. Utilizatorii sunt recompensati pe loc cu vouchere de reduceri la cumparaturi.

Prin aplicatie, mai poti sa:

  • inregistrezi si monitorizezi performantele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC;
  • calculezi cantitatea de CO2 salvata prin sortarea si trimiterea deșeurilor spre reciclare;
  • gasesti harta locatiilor SIGUREC – in peste 30 de orase din Romania;
  • te inscrii in concursuri cu premii, in functie de performantele de colectare.

<< Bun gasit! De astazi, sunt Soldatul Verde Andreea Marin! In scurt timp, voi deveni Capitan Verde, pentru ca ma motiveaza sa fac o treaba buna dragostea mea pentru natura si pentru planeta pe care o numesc, pur si simplu, „acasa”. Dar scopul meu final e sa ajung pe cea mai inalta treapta: Super-Eroul Verde Andreea! Nu-i asa ca suna bine? Daca vrei sa intelegi cum putem, in sfarsit, trai responsabil si in armonie cu tot ceea ce ne inconjoara si la noi acasa, in Romania, urmareste desfasurarea Campaniei „Academia de Reciclare SIGUREC”. Abia astept sa recrutez cat mai multi romani – copii, parinti, bunici – in Trupele Verzi, pentru care reciclarea poate fi facuta altfel: inteligent, automatizat, cu tehnologie high-tech si recompense pentru faptele noastre bune, ce ajuta planeta, mediul si oamenii. >> a explicat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Odata cu aplicatia SIGUREC si serviciul SIGUREC MOBIL de preluare a deseurilor din fata casei, Green Group lanseaza si cel mai interactiv concurs de reciclare, in perioada 07 octombrie 2015 – 31 martie 2016. Cei care aleg sa trimita deseurile in fabricile de reciclare prin sistemele inteligente SIGUREC, primesc vouchere ce includ un cod QR si un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicatia SIGUREC sau prin introducerea numarului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii acumuleaza puncte cu care se pot inscrie la concursurile active. In functie de punctele acumulate, la finalul campaniei se extrag 2000 de seturi de sacose pentru colectarea deseurilor, 15 biciclete, 3 tablete, 2 trotinete electrice, 2 smartphones si marele premiu – o masina.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s