Expozitie interactiva si educativa pentru copii – Epoca de piatra

In perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, intre orele 9:00 si 20:00 va avea loc expozitia pentru copii Epoca de piatra. Cei mici au sansa sa invete totul despre aceasta prin activitati interactive si educative la expozitia Stone Age Kids, organizata de mall Promenada in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

In plus, fiecare copil care viziteaza expozitia va pleca acasa cu un super cadou: bunatati si vouchere cadou cu reduceri la produsele pentru copii din magazinele participante!

Zilnic, copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, vor intra in lumea preistorica, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat.

Aventura va incepe cu descoperirea dinozaurilor, va culmina cu uneltele din epoca de piatra si se va incheia cu o sedinta foto de exceptie pentru a pleca acasa cu cea mai frumoasa amintire.

La final toti participantii vor primi diplome pentru curajul dovedit in Epoca de piatra si vor fi promovati ca micuti exploratori.

Biletul pentru evenimentul Stone Age Kids are pretul de 15 lei, iar pentru grupurile mai mari de 15 copii pretul unui bilet este de 10 Lei/ copil si va putea fi achizitionat de la biroul Info Point (parter) din mall Promenada.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s