Slabitul dupa nastere

Va ganditi cu groaza la kilogramele acumulate in timpul sarcinii si nu stiti cum sa scapati mai repede de ele? Infometarea nu este o solutie, mai ales ca este vorba de copil la mijloc. Cel mai important este sa alaptam copilul atata timp cat ne permite organismul si asta implica sa avem o alimentatie bogata in nutrienti.

La Traieste sanatos cu Simona, dr. nutritionist Dejan Perinacz ne povesteste despre liposuctia alimentara, o metoda sanatoasa de slabit care nu abuza organismul. Acest tratament dureaza 30 zile: 14 zile scadere in greutate semnificativa, 3 zile detox si 14 zile mentinere.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s