Regulamentul oficial al concursului „Aniversarea lui Mickey“

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

Organizator: On Air Studio SRL, cu sediul social in Str. Istriei, nr. 4, bl. 21E, sc. 1, ap. 9, sector 3, Bucuresti, avand punctul de lucru in Str. Leonida nr 19 sector 2 Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/4697/2002 si cod fiscal RO14676259, inregistrat la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 4963, denumit in continuare „Organizator”.

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania, prin afisarea acestuia pe site-ul Itsy Bitsy, http://www.itsybitsy.ro/, fiind disponibil în format material oricarui solicitant in mod gratuit, trimitand o scrisoare la punctul de lucru din Str. Leonida nr. 19, sector 2, Bucuresti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in cadrul site-ului . Anexele sau actele aditionale la Regulament fac parte integranta din acesta.

Prezentul Regulament se aplica pentru concursul “Aniversarea lui Mickey”organizat de catre ON AIR STUDIO SRL.

Concursul poate fi intrerupt de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau a modificarii regulamentului concusului.

SECTIUNEA 2. CONDITII DE PARTICIPARE

In cadrul concursului pot participa cetatenii romani sau cu domiciliul in Romania, persoane fizice care au peste 18 ani in ziua participarii, posesori de card Mastercard, exceptand concursurile care se adreseaza copiilor, acestia fiind reprezentati/asistati de reprezentantul legal, conform legii, si care, cunoscand prevederile prezentului Regulament, cu care sunt intru totul de acord, doresc sa participe respectand pasii concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anunta castigatorul concursului pe radio Itsy Bitsy FM si pe site-ul http://www.itsybitsy.ro/ .

Participantii pot castiga doar o singura data in cadrul concursului, indiferent de perioada de desfasurare a acestuia. Daca vor castiga acelasi concurs de mai multe ori, ramane valabil doar primul premiu castigat, restul fiind anulate de catre organizator.

Angajatii si colaboratorii cu contract ai companiei On Air Studio SRL, precum si rudele de gradul I si II ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la concurs. De asemenea, sunt exceptati, pe langa persoanele care se incadreaza in categoriile mentionate mai sus, inclusiv partenerii contractuali ai On Air Studio SRL, angajatii, subcontractorii si imputernicitii organizatorului sau ai partenerului acestuia, care sunt implicati in organizarea si derularea concursului.

Desfasurarea concursului conform regulilor din prezentul Regulament este obligatorie pentru toti participantii. Participarea la concurs implica acordul expres, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament de catre toti participantii.

Participarea la concurs implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, precum si fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop legal, inclusiv publicitar de catre Organizator si/sau subcontractanti ai acestuia, fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Implica de asemenea acceptarea folosirii de catre organizator a materialelor si a datelor personale furnizate in cadrul concursului in actiuni de informare ulterioare, fara alte obligatii. Mai mult, materialele inscrise in concurs vor deveni proprietatea organizatorului, fara nicio obligatie sau plata fata de participanti sau castigatori. Prin inscrierea in concurs, participanţii garanteaza ca sunt de acord sa apara in inregistrarile audio, foto sau video ocazionate de aceasta campanie, cu scop de promovare media.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, care nu au legătură cu concursul sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului. Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment, daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea in concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant ca fiind adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

SECTIUNEA 3. MECANISME

Concursul “Aniversarea lui Mickey” se desfasoara in perioada 22 octombrie – 12 noiembrie 2018 pe statia de radio Itsy Bitsy FM in cadrul emisiunii ItsyBitsyNeata, difuzata de luni pana vineri de la ora 07.00 la ora 09.00.

Mecanismul concursului “ Aniversarea lui Mickey” este urmatorul:

La emisiunea ItsyBitsyNeata (difuzata live de la 07.00 la 09.00, zilnic, de luni pana vineri) vom invita ascultatorii, posesori de card Mastercard, sa participe la concursul « Aniversarea lui Mickey«. In timpul emisiunii, vom difuza indicii de concurs cu raspunsurile la intrebarile de concurs.

Cele 12 intrebari pe care le vom adresa participantilor, sunt :

1.Care este numele catelului lui Mickey?

Raspuns: Pluto

2.In ce am a fost deschis Disneyland Paris?

Raspuns: 1992

3.Care era numele initial al lui Mickey?

Raspuns: Mortimer

4.In ce an a fost difuzat Mickey pentru prima oara?

Raspuns: 1928

5.Ce printesa trebuie sa se intoarca acasa inainte de miezul noptii?

Raspuns: Cenusareasa

6.Cum se numesc cele 2 parcuri Disneyland din Paris?

Park Disneyland & Park Walt Disney Studios

7.In ce show de la Disneyland ii poti vedea pe Mickey si prietenii lui pe o caravan aurie?

Raspuns: Starurile Disney la Parada

8.Care este puntul de atractie de la Disneyland in care poti vedea papusi reprezentand toate culturile lumii?

Raspuns: In Lumea e Mica

 1. Ce printesa are legatura cu Castelul din parcul Disneyland?

Raspuns: Frumoasa din padurea adormita

10.Cere este numele show-ului care are loc in fiecare seara la Disneyland?

Raspuns: Disney illuminations

11.In ce univers cinematografic regasim punctul de atractie: aventurile continua

Raspuns: Star Wars

 1. La 10 km/h, cu ce viteza suntem propulsati catre Start Wars Hyperspace Mountain?

Raspuns: 75km/h.

Aceste indicii vor fi programate si difuzate aleator pe parcursul celor 15 zile in care se desfasoara concursul.

In fiecare ora de emisiune, cate un parinte adult care prinde momentul concursului, suna ca sa raspunda la intreabarea de concurs. Daca raspunde corect, el va fi inscris pe lista castigatorilor in cadrul concursului « Aniversarea lui Mickey«.

Vom avea in total 30 de participanti inscrisi, cate doi in fiecare zi de concurs.

Premiile acordate in cadrul acestui concurs sunt :

 • Un premiu principal care consta intr-o invitatie pentru intreaga familie la petrecerea aniversara de 90 de ani a lui Mickey, la Disneyland, in perioada 30 noiembrie 2018 – 02 decembrie 2018. Invitatia este valabila pentru 4 persoane (2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii). Valoarea totala a premiului principal este de aproximativ 5.000 Euro la un curs mediu de 4.65lei/ 1 Euro rezultand o suma de 23.250 lei ( TVA inclus) .
 • 29 de premii care constau fiecare intr-un ghiozdan, in valoare totala de 1.878 lei (TVA inclus)

Din cei 30 de participanti inscrisi zilnic in cadrul emisiunii ItsyBitsyNeata, la sfarsitul concursului, se va extrage un castigator al premiului principal care consta in invitatia la Disneyland si 29 de castigatori a premiilor care constau in ghiozdane, extrasi aleator cu ajutorul site-ului https://www.tragerilasorti.ro/ , iar rezultatele si procesul vor fi disponibile pe site

Mecanismul de concurs, precum si premiile acordate, vor fi mentionate in direct pe radio Itsy Bitsy FM de catre realizatori sau in scris, cu respectarea prevederilor OG nr. 99/2000 sau ale oricăror prevederi legale în vigoare la data începerii concursului, pe paginile de concurs de pe site-ul http://www.itsybitsy.ro/ sau pe pagina https://www.facebook.com/radioitsybitsy/.

Orice persoana care indeplineste cerintele prevazute la Sectiunea 2 de mai sus poate participa in concursul Organizatorului.

Dupa desemnarea castigatorilor si anuntarea acestora pe radio, pe site sau pe pagina de Facebook, acestia trebuie sa confirme in termen de 48 de ore de la anuntarea acestora, fie prin telefon, pe e-mail sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook, pentru a accepta premiul si pentru a incepe procesul de validare si acordare a premiului. In cazul in care castigatorul anuntat nu raspunde in termentul de 48 de ore , acesta nu va fi considerat valid si decade din drepturile de castigator, premiul fiind oferit urmatorului participant extras (rezerva).

Atentie:

 • Persoanele care isi fac mai multe conturi de utilizator pe Facebook, care participa de pe aceeasi adresa IP sau care suna de pe numere de telefon diferite si participa cu mai mult de 1 dintre ele in concurs, vor fi descalificate. Profilele, adresele IP si numerele de telefon ale acestora vor fi verificate pentru a vedea daca exista vreo tentativa de frauda.
 • Castigatorul trebuie sa puna la dispozitia Organizatorului toate informatiile care pot duce procesul de validare la sfarsit – nume/ prenume, adresa e-mail, adresa de livrare, telefon, copie dupa actul de identitate.

SECTIUNEA 4. PREMIILE

In total vor fi acordate 30 de premii in valoarea totala de  25.128 lei ( TVA inclus) astfel :

 1. 1 premiu care consta intr-o excursie la Disneyland Paris pentru o familie formata din maxim 4 persoane (2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii), in valoarea Aproximativ 5.000 Euro la un curs mediu de 4.65lei/ 1 Euro rezultand o suma de 23.250 lei ( TVA inclus)

Pachetul la Disneyland include :

 • Transport Bucuresti – Paris si Paris – Bucuresti cu avionul
 • Transfer Aeroport Paris – Newport Bay Club Hotel si Newport Bay Club Hotel – Aeroport Paris
 • Perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2018, 2 nopti / 3 zile
 • Bilete pentru 3 zile pentru familie (2 adulti si 2 copii sau 1 adult si 3 copii), la ambele parcuri
  • Cel putin un adult in grup
  • Pentru copii peste 4 ani
 • 2 nopti cazare la Newport Bay Club Hotel
 • Carduri pentru mancare/bauturi racoritoare si cumparaturi pentru toate cele 3 zile

 

 1. 29 de premii secundare constand in ghiozdane: 4 bucati in valoare individuala de 95 Ron, 13 bucati in valoare individuala de 70 Ron si 12 bucati in valoare individuala de 49 Ron in valoare total de 1878 Ron (TVA inclus).

Acordarea premiilor se face astfel:

 1. 1 premiu ce consta intr-o invitatie la Disneyland, conform detaliilor de mai sus, si cele 29 de premii ce constau fiecare intr-un ghiozdan, se acorda prin tragere la sorti prin site-ul https://www.tragerilasorti.ro/in data de 12 noiembrie 2018. Aceasta extragere va avea rezultatele si procesul disponibile pe site.

Premiile ce constau in obiecte/produse vor fi trimise prin curierat sau posta de catre Organizator sau partenerii acestuia, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la castigarea premiului. Organizatorul si partenerul nu isi asuma raspunderea pentru problemele cauzate de eventuale distrugeri sau pierderea coletelor de catre firma de curierat si pot depune dovezi privind trimiterea coletului catre castigator.

Premiile fizice care se intorc retur ca urmare a lipsei de la domiciliu sau a datelor de contact incorecte furnizate de catre castigator vor ramane la dispozitia Organizatorului sau partenerului, castigatorul pierzandu-si orice drept asupra lui.

In cazul premiilor ce constau in servicii, invitatii la film sau evenimente cultural-educative, sau vouchere de cumparaturi, modalitatile de intrare in posesie vor fi comunicate in scris, via e-mail sau telefonic de catre Organizator, in maxim 30 de zile lucratoare de la castigarea premiului.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si/sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani. In cazul in care nu poate fi validat niciun castigator conform procedurilor detaliate in acest regulament sau in cazul in care castigatorul desemnat refuza sau nu accepta premiul (refuzul unui castigator de a primi premiul insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuzul trebuie sa fie manifestat in mod expres si neechivoc), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, premiul ramanand la dispozitia Organizatorului. Un castigator nu poate ceda unei alte persoane drepturile asupra premiului.

Organizatorul sau partenerul nu este raspunzator pentru plata taxelor, asigurarilor sociale si/sau de sanatate, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor legale in vigoare.

Daca un castigator renunta la premiu sau nu intruneste conditiile de acordare a premiului specificate in Sectiunea 2 din prezentul regulament, el nu poate avea alte pretentii materiale sau morale, iar premiul ramane la dispozitia Organizatorului.

SECTIUNEA 5. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un participant intr-o campanie a Organizatorului sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca simultan conditiile prevazute la punctele abcde, f de mai jos:

 1. a)Sa indeplineasca conditiile de participare de la Sectiunea 2;
  b)Sa se inscrie in concurs conform mecanismului;
  c) Sa-i puna la dispozitie Organizatorului datele de contact prevazute in Sectiunea 1, in termenul prevazut la Sectiunea 3;
  d) Sa ofere orice informatii necesare Organizatorului in procesul de validare, mentionate la Sectiunile 1 si 2;
  e) Sa raspunda e-mailului sau telefonului de la Organizator, pe adresa sau numarul furnizate de catre castigator, in vederea procesului de validare, in maxim 48 de ore. f) Sa fie posesor de card Mastercard valabil cel putin pana in decembrie 2018

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Regulamentului (UE) nr. 679/2016, precum și ale legislației interne în vigoare, persoanele vizate au anumite drepturi specifice pe care le pot exercita pentru protecția datelor cu caracter personal, respectiv:

Dreptul de a accesa informațiile – Aveți dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm.

Dreptul la rectificare – Aveți dreptul de a obține de la On Air Studio, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, aveți dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”) – Aveți dreptul de a obține din partea On Air Studio ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, dacă:

 • datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea;
 • obiectați la prelucrarea datelor dvs. de către On Air Studio;
 • On Air Studio prelucrează datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal;
 • Datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine On Air Studio.

Dreptul la restricționarea prelucrării – Aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege.

Dreptul la portabilitatea datelor

Puteți primi datele dvs. personale pe care On Air Studio S.R.L. le colectează sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise unui alt operator.

Dreptul la opoziție – Puteți să vă opuneți folosirii datelor dvs. personale de către On Air Studio. Vom lua în considerare opoziția dvs. și dacă prelucrarea informațiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune încetarea prelucrării datelor respective.

Dreptul de retragere a consimțământului – În cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.

Dreptul de a vă opune deciziilor automate – Aveți dreptul de a cere și obține intervenția umană cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și vă puteți exprima propriu punct de vedere cu privire la aceasta, în conformitate cu dispozițiile art. 22 din Regulament.

Dreptul de a depune plângere – În cazul în care nu sunteți satisfăcut de modul în care am răspuns solicitărilor dvs., aveți dreptul să faceți reclamație. Dacă sunteți în continuare nemulțumit de reacția noastră la reclamația formulată, puteți să o trimiteți mai departe către Responsabilul cu protecția datelor din cadrul On Air Studio, folosind datele de contact de la paragraful 7 al prezentei Informări.

De asemenea, puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În cadrul On Air Studio se aplică politici și standarde pentru a păstra siguranța datelor dvs. Aceste măsuri sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementărilor în vigoare.

De asemenea, luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate privind politici și proceduri, securitate informatică, etc., pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor dvs. cu caracter personal.

O garanție suplimentară este dată și de instruirea angajaților, precum și obligația acestora de a păstra confidențialitatea și de a nu divulga datele dvs. cu caracter personal în mod nelegal.

Vă puteți exercita drepturile privind protecția datelor dvs. cu caracter personal prin transmiterea unei solicitări la punctul de lucru al On Air Studio S.R.L. din Municipiul București, Str. Leonida nr. 19, Sector 2 sau prin email, la: dataprotection@itsybitsy.ro.

În plus, On Air Studio a desemnat un Ofițer pentru Protecția Datelor care poate fi contactat dacă există nelămuriri cu privire la orice aspect în legătură cu protecția datelor dvs., precum și orice reclamație pe care o aveți în acest sens, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior menționate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați secțiunea Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul nostru www.itsybitsy.ro

SECTIUNEA 7. INCETARE IN CAZ DE FORTA MAJORA

Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1.351 alin (1) si (2) Cod civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 8. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, oricare dintre parti poate inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare impotriva celor implicati, in caz de tentativa de fraudare a concursului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea organizatorului, partenerului, a concursului sau a costurilor acestuia.

SECTIUNEA 9. CLAUZE FINALE

Concursul/Campania se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 precum si a celorlalte norme juridice aplicabile privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata si completata.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a unei prevederi. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe site-ul www.itsybitsy.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau anula concursul in situatia in care intervin incidente tehnice sau de alta natura insurmontabile in perioada desfasurarii concursului sau inaintea inceperii acestuia. Pentru aducerea la buna indeplinire a obligatiilor organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet ale participantilor. Totodata nu raspundem pentru eventuale disfunctionalitati ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet sau altii asemenea.

Prezentul regulament va fi publicat pe www.itsybitsy.ro incepand cu data de 22.10.2018.

Acest regulament este valabil si se aplica in perioada 22 octombrie 2018 – 31 decembrie 2018.

Redactat de biroul notarial, astazi, data autentificarii, intr-un exemplar original care ramane in arhiva biroului notarial si 3 duplicate, din care unul va ramane in arhiva biroului notarial si doua exemplare au fost eliberate partii.

Organizator,
ON AIR STUDIO SRL
prin mandatar Dumitrache Neluta