Parintii si relatia de cuplu

Intr-o relatie de cuplu, intotdeauna vor exista multe provocari. Ce se intampla in momentul in care apar si copiii in peisaj? Cum arata relatia de cuplu a parintilor? Trainerul Cristina Negut ne dezvaluie cateva raspunsuri.

In momentul in care apar copiii, relatia de cuplu pierde teren in fata relatiei de parinte. Totusi, chiar si odata ce ai devenit mami sau tati, poti avea grija si de rolul de sotie sau sot, hranind-o si bazandu-te pe o comunicare deschisa si sincera.

Cristina Negut, trainer specializat in comunicarea prin Metoda ESPERE, ne spune cateva elemente necesare in relatia de cuplu, astfel incat sa functioneze chiar si cand ai un copilas. De la ea, aflam ca in acest tip de relatie exista doua ingrediente.

Primul ingredient este angajamentul fata de sot/sotie. Este important ca ambii parteneri sa se „reangajeze”, sa constientizee ca lucrurile s-au schimbat si ca relatia lor se transforma.

Te las sa descoperi mai departe cel de-al doilea ingredient si cum poti face ca relatia de cuplu sa functioneze:


Un comentariu la „Parintii si relatia de cuplu”

  1. Buna ziua,
    Multumesc pt cuvintele frumoase, multumesc pt faptul ca ne aduceti aminte ca avem puterea sa schimbam raul din noi.
    Am trait o poveste de dragoste care astazi s-a transormat intr-una de cosmar. Nu am stiut ca sotul meu poate fi atat de brutal cu copilul, atat de furios pe micile greseli si mai nervos daca eu ii i-au apararea…….Sotul meu are responsabilitatea financiara, eu lucrez de acasa si castig putin, trebuie sa ne mutam anul acesta si banii sunt putini, necazurile multe dar nu pot sa trec peste aceasta incrancenare a lui. Nu mai pot fi la fel de calda seara, daca peste zi el s-a purtat urat cu copilul…nu ma poate incalzi un buchet de flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s