Paradoxul banilor – opusul rasfatului

cu Cristina Trepcea si Gabriela Maalouf, specialist in dezvoltare personala

Simti adesea ca viata merge prea repede inainte, ca esti depasit de ceea ce se intampla si ca nu mai stii cum sa readuci in familie pacea si armonia?

Ai vrea sa intrebi un specialist cum sa depasesti frica si neputinta, dar nu ai timp sau bani pentru asta… sau poate nu ai destul curaj sa vorbesti unui strain despre ceea ce tu crezi ca e o slabiciune.

Cristina Trepcea, mama si psiholog, te invita in fiecare joi seara la Psihotaclale. In aceasta saptamana, ea discuta cu Gabriela Maalouf, specialist in dezvoltare personala, despre cum vedem noi conceptul de bani, despre idei preconcepute cu privire la bogatie si saracie.

Vei afla cum sa cresti copii darnici, dar responsabili in acelasi timp, vei descoperi noi moduri de a cultiva cele mai intelepte metode de a cheltui si vei primi noi perspective asupra relatiei dintre copii si bani.

Iata ce a avut de spus Gabriela Maalouf pe aceasta tema si descopera ce intrebari au avut ascultatorii. Tu ce dileme mai ai legate de bani?


Un comentariu la „Paradoxul banilor – opusul rasfatului”

  1. În nici un caz banii nu sunt cel mai important lucru în viaţă. Cu un minim necesar de bani, atât cât să-ţi ajungă pentru o pâine şi un kilogram de cartofi se poate trăi. Banii vin şi pleacă. Cele mai importante lucruri sunt: familia, prietenii şi fericirea ta lucruri care o dată pierdute nu prea le mai poţi recupera şi ar fi păcat. Banii au ajuns foarte importanţi în societatea în care traim… altădată era altfel. Poţi să ai tu bani cât să-ţi iasă pe nas dar dacă nu esti fericit degeaba îi ai… De multe ori, dacă ai bani încep să se adune prietenii pe lângă tine dar care nu sunt adevăraţi. Ei nu umbla pentru. că le placi ci doar că le plac banii tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s