Lumea Itsy Bitsy

itsy arunca volum

Spiritul bun sa va lumineze sufletul!

Sunt Itsy, o fetita de pe Zizilon – dar si aparator al Galaxiei Xarazon, impreuna cu cel mai bun prieten al meu, Bitsy. Imi plac: culoarea roz, calatoriile si cartile. Iubesc oamenii si obiceiurile lor bune… si cel mai mult imi place sa descopar frumosul din sufletul pamantenilor. Incerc sa-l conving si pe Bitsy de frumusetea lecturii, dar el, desi e curios, e un pic cam repezit si nu are intotdeauna rabdare sa citeasca. Dar eu nu ma supar, pentru ca Bitsy este curajos si tare haios. Ne amuza mereu – pe mine si pe prietenii nostri de la radio. Chiar asa… daca vreti sa ne ascultati, o puteti face in fiecare zi, la Itsy Bitsy FM.

Daca ai aceleasi pasiuni ca si mine, scrie-mi la itsy@itsybitsy.ro sau suna-ma in direct la 0725.300.700 sa ne cunoastem si sa ne distram impreuna!

bitsy carate volum

Spiritul bun sa va lumineze mintea!

Sunt Bitsy, aparator al Galaxei Xarazon si prietenul tuturor copiilor de la Itsy Bitsy FM. In toate misiunile o am alaturi pe buna mea prietena, Itsy. Sa stiti ca ea este isteata, curajoasa dar si cocheta, ca orice fetita. Si Zimitot imi este un adevarat prieten. El stie tot si ne ajuta – pe mine si pe Itsy – sa aflam o multime de lucruri. De cand am ajuns pe Pamant, am aflat si noi multe lucruri cu ajutorul vostru si al lui Zimitot. Mie imi plac foarte mult expresiile pamantenilor, meseriile lor, tehnica si mai ales bicicletele. Despre ciocozolata, ce sa va mai spun… o ador. Cu prietenii de pe Pamant ma distrez in fiecare zi, la Radio Itsy Bitsy – nu singur, ci impreuna cu Itsy, desigur.

Stii o vreo veste buna sau o gluma? Scrie-mi-o repede la bitsy@itsybitsy.ro sau zi-mi-o in direct la 0725.300.700 ca sa radem impreuna.

nava zorar

Una dintre cele mai mari si mai importante galaxii din Univers este Galaxia Xarazon. Aceasta este alcatuita din mai multe planete, iar cea mai importanta este Planeta Zizilon, unde Binele se afla in continua lupta cu Raul. Planeta Zizilon se afla in centrul Galaxiei Xarazon. Pe aceasta planeta s-au nascut Itsy si Bitsy, doi copii zizilonieni. Datorita istetimii si curajului lor, alaturi de ceilalti aparatori, ei duc o lupta continua impotriva spiritului rau, Varsar. Itsy si Bitsy devin eroii Planetei Zizilon, prin misiunile reusite pe care le-au avut impotriva spiritului rau. Cele mai importante arme pe care le au sunt nava Zorar si calculatorul de bord – Zimitot, care i-au ajutat in aceste misiuni.

Intr-una din misiuni, insa, nava a fost lovita foarte puternic, a ramas fara energie si a esuat pe Planeta Pamant. Cu piesele de pe nava si cu energia care le-a mai ramas, Itsy si Bitsy au facut un radio, pentru a reusi sa ia legatura cu Planeta Zizilon. Pana in prezent, Itsy si Bitsy nu au reusit sa ia legatura cu Planeta Zizilon, dar au reusit sa ia legatura cu copiii pamanteni si cu mai multi eroi, devenindu-le foarte buni prieteni.

Poti afla mai multe despre misiunile aparatorilor Galaxiei Xarazon ascultand sau citind cartile cu aventurile lui Itsy si ale lui Bitsy.

De cand se afla pe Pamant, Itsy si Bitsy au descoperit multe lucruri interesante cu ajutorul computerului de bord, Zimitot. Poti descoperi si tu lucruri noi despre inventii si inventatori, despre animale si plante sau cate-n luna si-n stele ascultandu-i chiar acum.

11 comentarii la „Lumea Itsy Bitsy”

  1. Este slabut programul pentru copii, predomina muzica comerciala si lipseste muzica pentru copii 🙁 Sunt posturi de radio pentru copii in alte tari unde se asculta doar muzica pentru copii, emisiuni doar pentru copii si concursuri interactive.

  2. Noi va ascultam cu mare drag in fiecare dimineata!
    Ne plac mult si poeziile lui tata Florin. Cautam pe site informatii despre acest tatic talentat. Are vreo carticica in care sa si fi stans comorile? Sau unde le putem reciti?
    Va pupam! Un pici de 1 an, o pitica de 2 ani, mami si tati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *