Creionează lumea de la fereastră


Cu un singur creion și cateva culori poți crea o lume întreagă, chiar de la fereastra ta!

Cei mici au puterea de a creiona zi de zi, o nouă lume chiar de la fereastra casei lor. Fereastra devine un spațiu de creație atunci când imaginația nu are limite și creativitatea își găsește locul în sufletele celor mici, dar și a celor mari!

Itsy Bitsy alături de Rehau te invită să creionezi lumea de la fereastra! Pune puțin roz în lumea ta sau puțin verde, puțin albastru sau un pic din orice culoare și vei putea să vezi lucrurile așa cum vrei tu să fie.

Împreună vom aduna cea mai mare galerie de ferestre pictate și desenate și cele mai multe planuri pentru visurile celor mici!

Dăm startul desenelor pe fereastra de 1 iunie – Ziua copilului! Pentru ca toți copiii de astăzi, de ieri și de mâine au dreptul să viseze cu ochii deschiși de la fereastra casei lor!

La 1unifest fereastra de acasă devine suprafața pe care îți poți pune planurile sub reflectoare. Caută cea mai luminată fereastră din casă și creionează-ți lumea așa cum ți-o dorești tu. Toată natura este atentă la ce-ți propui!
Pune puțină culoare pe fereastră, un mesaj scris sau o schița . Relizează o poza cu proiectul tău și înscrie poza în concurs.

O campanie REHAU Window Solutions inițiată și susținută cu ajutorul prietenilor de la Itsy Bitsy în cadrul proiectului 1UNIFEST prin care ne-am propus să descoperim visurile și aspirațiile copiilor folosindu-ne de fereastra imaginației.

PREMII CONCURS

Poți câștiga:

 • unul din cele 10 seturi de pictură și desen Art4Arrist, 145 piese, Cutie de aluminiu, Roz/Argintiu
 • una din cele 10 plăci grafice – Tablet Notepad digital LCD, 8,5 inch
REGULAMENT: Creionează lumea de la fereastră

CONCURS INCHEIAT!

LISTA CASTIGATORI:
10 seturi pictura si desen 10 tablete de scris
Ivașcu Silvia Laura Prisacari
Ioakeimidis Adriana Niță Maria
Mehedintu Alina Ioana Margineanu
Suta Dana-Adina Mihai Paula
Bot Mariana Nicoleta Ciută
Hrituleac Gabriela Hoban Ana Roxana
Popescu Iulia Nicoleta Negulescu Livia
Deacu Gabriela Stiniguta Ramona
Manea Catalin Popovici Catalin
Imireanu Sorinel Nica Doinita

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si REHAU, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si REHAU.

  Susține-l pe cel mic in realizarea proiectului și înscrie-l în concurs

  "Încarcă poza"


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s