Restart campania EcoAtitudine

A inceput a doua etapa a campaniei EcoAtitudine, programul de educatie ecologica destinat elevilor, programat pana in anul 2020.

Campania de educatie ecologica si mediu „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informatie, Actiune” se adreseaza scolarilor din clasele 0 – VIII si vine cu un plan de responsabilizare a copiilor si a intregii populatii.

Proiectul ce se va desfasura pana in anul 2020 in 10 judete din Romania (Ilfov, Vrancea, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Timis si Bucuresti), in 111 scoli si cu peste 60.000 de elevi intra in cea de-a doua etapa.

Astfel, campania EcoAtitudine continua pana pe 28 noiembrie cu:

  • 4 concursuri: ”Reciclarea EcoAtitudine”, „Agentul EcoAtitudine”, ”Mugur De Verde” si ”Ia Atitudine, fii Eco”, care se vor desfasura pana la 17 noiembrie 2014 si in cadrul carora se pot castiga 60 de premii: laptopuri, camere foto, imprimante + o cutie de coli A4, tablete, smartphone-uri si ghiozdane cu rechizite.
  • „Ora de Ecologie”, care va fi sustinuta in toate judetele implicate in proiect si in cadrul careia maestrul de ceremonii, mult asteptatul Mister ECO, le va capta atentia elevilor printr-un adevarat spectacol de magie, centrat pe obiectivul campaniei: colectare selectiva pentru reciclare.

Obiectivul programului este ca, pana in anul 2020, sa fie dezvoltate noi atitudini civice, responsabile fata de mediul inconjurator.

Afla mai multe despre concursuri si programul proiectului aici:

Programul_de_desfasurare_al_campaniei_EcoAtitudine_Etapa_II_editia_2014

Detalii despre concursuri

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook : EcoAtitudine Oficial.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s