Dana Nalbaru lanseaza povesti si Bucurii pentru Copii

Dana Nalbaru a avut o dubla lansare sambata, pe 23 mai, prezentandu-si noile proiecte: site-ul www.povestipebat.ro si CD-ul Bucurii pentru Copii!

La un an si jumatate de cand trupa Hi-Q si-a anuntat retragerea de pe piata muzicala, Dana Nalbaru (in varsta de 38 de ani si insarcinata pentru a doua oara) lanseaza primul magazin on-line, cu povesti personalizate, create si inregistrate pentru fiecare copil in parte: Povesti pe Bat.

Sustinul de radio Itsy Bitsy, site-ul aduce, pe langa povesti, si cd-ul cu cantece Bucurii Pentru Copii. Toate piesele sunt compuse si interpretate de Dana Nalbaru, iar pe una dintre ele canta si fetita ei, Sofia.

Pe noul site se va dezvolta si o platforma care sa sustina proiecte independente, realizate exclusiv de parinti, inspirate din relatiile personale cu micutii lor.

„Atunci cand am fost pusa in fata unei alegeri, am ales copilaria caci ea este nevinovata si plina de culoare. Inca din faza de creatie povestile si cantecele imi stimuleaza imaginatia iar cand vad bucuria din ochii copiilor si parintilor atunci cand descopera ce am facut ma simt implinita. Decizia de a realiza acest proiect, aflat la inceput, vine din dorinta de a pune umarul la a face o lume mai buna pentru cei care vin dupa noi”, a spus artista.

Dana Nalbaru, alaturi de familia ei, va fi prezenta la editia din acest an a evenimentului Copiii Coloreaza Viata, venind cu un stand pentru promovarea CD-ului sau si pentru a colora animalele din Oraselul Copiilor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s