ASR Principele Nicolae al Romaniei: Tur ciclist caritabil

ASR Principele Nicolae al Romaniei va pedala peste 1.000 de kilometri alaturi de campionul national la ciclism, Alex Ciocan, in beneficiul proiectelor initiate de Asociatia Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel national.

Turul ciclist caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta” este un eveniment unic in Romania, traversand 13 judete in 9 zile, din Sighetu Marmatiei pana in Constanta. Perioada de desfasurare este 23 aprilie – 3 mai.

Toate fondurile stranse vor fi directionate in scop caritabil. Oricine doreste sa sustina initiativa poate contribui cu o donatie pe site-ul Asociatiei Curtea Veche.

„53,3% dintre romani au probleme de alfabetizare si, prin urmare, scopul << Cartile copilariei pe bicicleta >> este sa obtinem sustinerea necesara pentru a putea implementa proiectul la nivel national. Educatia este o investitie in viitor, iar prin intermediul donatiilor si a cluburilor de lectura dorim sa reducem procentul copiilor cu probleme de alfabetizare din Romania, oferindu-le sansa pe care fiecare dintre ei o merita.” declara ASR Principele Nicolae al Romaniei.

Toti cei care doresc sa pedaleze alaturi de Alteta Sa Regala sunt invitati sa liciteze pentru locurile disponibile in pluton sau sa se alature gratuit la evenimentele de intampinare care vor avea loc in orasele: Sighetu Marmatiei, Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Sinaia, Bucuresti, Calarasi, Constanta.

Cei care nu practica acest sport si doresc sa se implice, pot accesa profilurile de fundraising ale biciclistilor create pe site-ul Asociatiei Curtea Veche si sustine cauza cu o donatie online.

Fiecare suma donata ajuta la integrarea copiilor din mediul rural in programul national de lectura “Cartile copilariei”, prin care Asociatia Curtea Veche realizeaza donatii de carte si creează cluburi de lectura in comunitati din medii defavorizate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s