Magazin cu de toate pentru copil

Asa cum parintii se bucura de propriile masini si gadgeturi, asa si copiii se pot bucura acum de o impresionanta colectie de carucioare, scaune auto, patuturi, balansoare, sisteme de monitorizare ori accesorii pentru masa.

 
Pentru parintii preocupati de siguranta celor mici s-a deschis magazinul ErFi Sun Plaza. Inaugurat pe 3 decembrie, ErFi Sun Plaza va asteapta, pe langa o colectie impresionanta de jucarii, cu toate ajutoarele necesare pentru siguranta si confortul celor mici: de la carucioare si premergatoare pana la  accesorii pentru masa si pentru baia bebelusului.
 

 

Consultantii ErFi va vor ajuta sa alegeti modelele de carucioare adecvate sezonului de iarna, tipurile de accesorii care li se potrivesc – sacuti de picioare, huse de ploaie, gentute de infasat – astfel incat plimbarea in parc sa fie placuta si confortbila pentru bebe, chiar daca afara gradele sunt cu minus.
 
Vei gasi urmatoarele marci de produse pentru bebelusi si copii: Graco, Maclaren, Besafe, Motorola, Angelcare, Beaba, Quercetti, Thinkfun, Zoob, VTech, Baby Art si multe altele, la preturi accesibile, cu oferte pentru orice tip de buget.
 
ErFi – doar marcile care conteaza la preturile corecte!

[imagelink=”2238″] [imagelink=”2239″]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s