Idei de mancare sanatoasa si gustoasa pentru masa in familie

Idei de mancare sanatoasa si gustoasa pentru masa in familie

Indiferent de produsele pe care vrei sa le gatesti pentru cei dragi, este important sa tii cont de urmatoarele sfaturi, pentru a avea parte de o masa in familie, plina cu mancare sanatoasa si gustoasa.

Inainte de a incepe sa strangi ingredientele pentru orice reteta pentru copii sau pentru intreaga familie, uita-te cu atentie la modul de preparare. Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, sugereaza ca cel mai bun mod prin care poti obtine o mancare sanatoasa si gustoasa este gatitul lent. „Sa ramanem cu temperaturile de gatit cat mai jos, astfel incat sa prevenim acea formare a compusilor toxici”, explica el.

Cu alte cuvinte, recomandat este sa lasam deoparte prajelile sau gratarele si, in schimb, sa ne concentram pe metode de gatit lent. Stim ca este mult mai usor si mai rapid sa arunci niste cartofi intr-o baie de ulei, seara, cand vii obosit(a) de la serviciu. Dar nici gatitul lent nu trebuie sa fie complicat si nu trebuie sa iti rapeasca prea mult timp. De exemplu, exista aparate pe care le poti programa sa termine de gatit cand ajungi acasa.

Mai multe metode de a face mancare sanatoasa si gustoasa, pentru masa in familie, aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s