Parenting prin ochii copilului

Mai tii minte cum vedeai viata la varsta copilariei? Ce simteai atunci si care erau nevoile tale? Aminteste-ti de aceste lucruri la conferinta „Parenting prin ochii copilului” si gandeste-te cum se aseamana dorintele si nevoile tale din copilarie cu cele ale micutului tau.

Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop Romania, impreuna cu Lumea lui MOMO, anunta vizita in Romania a lui Jody Johnston Pawel, autoarea metodologiei Parent’s Toolshop din SUA, in perioada 21-24 februarie.

Lumea in care traim acum, este diferita decat cea a parintilor si bunicilor nostri. Iar copiii de azi sunt altfel conectati la lume decat am fost noi atunci cand eram copii. In acelasi timp, dezvoltarea personalitatii este incurajata din prima copilarie si iar copii de azi nu accepta usor autoritatea, vor libertate si vor sa fie ascultati. In plus au nevoi pe care de multe ori parintii nu le intuiesc sau nu sunt pregatiti sa le acopere. Si comunicarea devine de multe ori dificila… Ne-am propus, la aceasta conferinta, sa facem parintii auziti de catre copii si copiii de catre parinti, obtinand fiecare cat mai mult din ceea ce-si doreste” explica Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop Romania.

La conferinta „Parenting prin ochii copilului”, din 22 februarie, vor fi prezentate doua subiecte extrem de importante in cresterea copiilor:

  • „Eu vreau libertate – ai mei ma vor responsabil” – despre cum sa cresti un copil independent si responsabil.
  • „ Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu, ca femeie?  despre cum sa cresti o fata care sa ajunga o femeie implinita si cu incredere in propria-i persoana.

Evenimentul are loc la Crystal Ballroom Bucuresti si este dedicat atat parintilor, cat si profesorilor si educatorilor, bonelor si bunicilor, psihologilor si altor oameni implicati in educarea copiilor. Deschiderea conferintei are loc de la ora 09.00 si tine pana la ora 18.30, cu pauze de cafea si un pranz intre subiectele abordate.

Jody Johnston Pawel este, de peste 30 de ani, expert in parenting. Cea mai cunoscuta carte a ei, (marca Parent’s Toolshop) „The Universal Blueprint for Building a Healthy Family”,  a primit in 1999 si 2000 “Seal of Approval” de la The National Parenting Center. In 2000, a fost nominalizata pentru prestigiosul Benjamin Franklin Award „The Bill Fisher Award for that year’s “Best First Book by a New Author,” sponsorizat de  Publisher’s Marketing Association.

Copiii au puterea de a ne oferi cele mai mari lectii de viata pe care le putem invata vreodata. De aceea, din perspectiva metodologiei Parent’s Toolshop, meseria de parinte poate fi o cale de invatare continua, o succesiune de experiente care ne pot imbogati si transforma. Ceea ce le propune Parent’s Toolshop parintilor din Romania, este  un plan de parenting eficient si echilibrat, plus o serie de metode utile cu rezultate imediate, care ii vor ajuta sa isi contruiasca rabdarea si increderea de care au nevoie pentru cresterea armonioasa a copilului.” ne spune Jody Johnston Pawel, autoarea metodologiei Parent’s Toolshop.

Afla mai multe informatii despre eveniment, despre pretul biletelor pentru conferinta si despre cum te poti inscrie pe pagina Conferintele Urania Cremene.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s