Dan Cruceru: Taticool poate fi orice tata dedicat

Dan Cruceru: Taticool poate fi orice tata dedicat

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, Cel Mai Bun Tata s-a intalnit cu Taticool, respectiv ne-am bucurat de un dialog spumos intre bloggerii Alex Zamfir si Dan Cruceru. Cei doi au discutat despre motivele care i-au facut sa scrie despre rolul de tata si despre limitele cand vine vorba de expunerea online a vietii din familie. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

Inainte de a fi tatal Sofiei si blogger, Dan Cruceru a lucrat in televiziune. Dupa o restructurare a locului in care lucra, Dan s-a trezit fara job, dar cu o alta perspectiva asupra vietii si cu un scop. „M-am reinventat si vreau sa spun ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata a fost sa fiu concediat de la cel mai bine platit loc de munca de pana atunci. Mi-am redescoperit bucuria de a rade, bucuria de a ma juca, bucuria de a petrece timp impreuna cu copilul meu.”

Numele de Taticool i-a venit in minte cand si-a luat fetita pentru prima data in brate, iar doi ani mai tarziu proiectul era deja pe roate. De atunci, Dan ne spune ca traieste ca intr-un vis, petrecand timp de calitate cu Sofia.

„Ma gandesc ca taticool poate fi orice tata dedicat. Imi propun de a fi mai bun ca ieri in relatia cu ea, de a avea mai multa rabdare, de a-mi placea sa ma joc si mai mult, de a cauta sa o educ, de a citi impreuna cu ea.”

Asculta tot interviul cu Dan Cruceru (Taticool) aici.


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

Lasă un răspuns