Solutie nazala pentru bebelusi

Chiar daca inca este cald afara, nasucul bebelusilor tot trebuie curatat. Noile mamici au nevoie de putin ajutor cand vine vorba de ingrijirea delicata a micutilor. NIVEA Baby le vine in ajutor.

 

Pentru o crestere armonioasa a copilului, mamicile trebuie sa respecte o rutina zilnica de ingrijire a bebelusilor. Cei mici trebuie sa aiba zonele sensibile precum ochii, pleoapele si nasul curatate. in primele luni dupa nastere, bebelusii pot respira doar pe nas. Pentru a putea respira corect, este necesar ca micutii sa aiba caile nazale desfundate mereu.

Astfel, NIVEA Baby le propune mamelor o solutie nazala, atat pentru ingrijirea delicata a nasucului, cat si pentru curatarea pleoapelor si a ochisorilor bebelusului. Aceste fiole nazale nu au alcool, coloranti sau conservanti, sunt testate dermatologic si au fost dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.

In curand, vom avea de-a face cu sezonul gripelor. Aceasta perioada este deosebit de dificila pentru bebelusi. Solutia nazala NIVEA Baby este indicata in cazul racelilor. Ajuta la eliminarea secretiilor nazale si hidrateaza mucoasa, astfel incat cei mici sa poata respira usor. Solutia poate fi folosita zilnic si poate fi utilizata inclusiv pentru terapia cu aerosoli.

Pentru bebelusii care au implinit deja trei luni, NIVEA Baby a lansat si un spray nazal. Realizat special pentru igiena zilnica a micutilor, acest spray ii poate ajuta si pe copiii sau adultii care au nasul infundat.

Pentru a afla mai multe despre produsele NIVEA Baby si pentru informatii utile ce privesc cresterea bebelusilor, accesati site-ul www.nivea.ro/baby .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s