Mihai Morar: Tatii sunt ca niste mame mai relaxate

Dupa cateva tachinari colegiale intre cel mai nou realizator de la Itsy Bitsy FM, Alex Zamfir, si invitatul sau, Mihai Morar, realizator la Radio ZU, emisiunea Tati in dialog s-a indreptat si spre subiecte mai serioase, cum ar fi cele mai obositoare momente din viata unui tata. (Sper ca ati simtit nota de ironie.) Daca ati ratat interviul sau daca vreti sa il auziti din nou, va invitam sa ascultati podcastul emisiunii aici.

„Tatal este un fel de mama care nu isi face atatea griji, ca o mama mai relaxata.” Cam asta este parerea copiilor cu care a mai interactionat Mihai Morar. Ca urmare, Alex Zamfir i-a raspuns rebotezand emisiunea, din „Tati in dialog” in „Mame relaxate in dialog”.

Pe o nota mai serioasa, MC-ul de la Radio ZU a marturisit ca nu se considera cel mai bun tata, dar ca spera sa tinda spre asta, pentru gemenele sale de 9 ani, Mara si Cezara. Realizatorul se considera un parinte care doar incearca sa inteleaga ceva din varsta copiilor sai. „De foarte multe ori, nu apuci sa te obisnuiesti cu diferite probleme ale unei varste, ca ei trec la nivelul urmator”, povesteste el.

Totodata, Mihai Morar considera ca, pe cat de asiduu lucreaza orice tata si orice mama, nu doar el, societatea pare sa ignore faptul ca a fi parinte este chiar mai mult decat un job cu norma intreaga.

Despre cum crede el ca ar trebui sa privim rolurile in familie si despre propria experienta de tata aflam mai multe acum, in podcastul Tati in dialog.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s