Expozitia Egiptul Antic intr-un nou oras!

Copiii descifreaza misterele piramidelor la Ploiesti Shopping City, la expozitia Egiptul Antic – O aventura impresionanta in universul civilizatiei egiptene!

In perioada 7 aprilie – 3 mai 2016, Ploiesti Shopping City aduce, in premiera in regiune, expozitia Egiptul Antic, o aventura plina de surprize in istoria fascinanta a egiptenilor, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Expozitia se afla pentru prima oara in Prahova, in cadrul unui tur national si isi propune sa le aduca celor mici misterele egiptologiei intr-o forma interactiva si usor de inteles.

In fiecare zi, in intervalul orar 12:00 – 20:00, echipa Kids in Pyramids ii intampina pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informatii esentiale despre una dintre cele mai importante civilizatii din epoca antica. Lectia incurajeaza invatarea interactiva, prin joaca, in timp ce machetele piramidelor, costumatiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma cursul intr-o experienta distractiva. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheati de ghizi specializati care vor raspunde tuturor intrebarilor celor mici.

Traseul distractie la Kids in Pyramids

Copilasii intra in spiritul Egiptului Antic inca din primele minute ale experientei, cand sunt costumati in faraoni sau Cleopatra, inainte de a incepe turul. Intrati in noile roluri, copiii incep o calatorie inedita intr-o lume mistica, unde pot vizita piramida şi casuta, vor gasi artefacte, vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la constructia unei piramide in miniatura şi vor afla cum au fost construite acestea in antichitate.

Distractia insoteste micii curioşi in fiecare punct al expozitiei – copiii vor face cunoştinta cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a aparut acest mit infricoşator, iar camera comorilor ii va intampina pe micuti cu surprize. Pozele haioase vor intregi reteta de succes pentru o portie de invatare distractiva.

Biletul pentru expozitia Kids in Pyramids are pretul de 10 Lei, include o fotografie si va putea fi achizitionat de la biroul de informatii. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achizitiona biletul de intrare la pret redus, de 7 Lei/ copil.

Programari se pot face la biroul de informatii, la numarul de telefon 0751 043 178 sau la adresa de email office@ploiestishoppingcity.ro

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity

Despre Ploiesti Shopping City

Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 sali de proiectie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Sorana Ionita, Senior Public Advisor, The Public Advisors: sorana.ionita@publicadvisors.ro / 0753 047 591

Raluca Vasilescu, Group PR Manager, NEPI: rvasilescu@nepinvest.com / 0723 127 167

sigla ploiesti shopping city


Un comentariu la „Expozitia Egiptul Antic intr-un nou oras!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s