Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2021

Chiar daca anul 2020 a fost plin de provocari pentru intreaga lume, schimbarile aduse de contextul pandemiei au inspirat multi lideri in crearea de proiecte valoroase, menite sa aduca o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2021 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2020 si le aducem recunostinta si aprecierea noastra liderilor care au dat dovada de curaj, incredere, determinare si tenacitate si au facut lucruri minunate in beneficiul copiilor, prin activitati care i-au vizat direct sau indirect, prin parinti sau profesori.

Ajunsa anul acesta la a sasea editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 11 februarie 2021, incepand cu ora 17:00, in sistem hibrid: va fi transmisa live de pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Procesul de selectie si nominalizare a presupus o etapa initiala in care membrii echipei Itsy Bitsy si colaboratori permanenti au nominalizat 48 de lideri activi in 2020. Lista de nominalizati a fost apoi documentata de echipa de jurnalisti Itsy Bitsy, analizata si supusa la vot, iar alegerea liderilor finalisti s-a facut tinand cont de urmatoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider sa implice copiii – direct sau indirect, sa acopere o nevoie reala din societate, sa aiba impact cantitativ si calitativ la publicul vizat.

La Gala Lideri pentru Liderasi – 2021 vor primi recunoastere si apreciere la scena deschisa 18 lideri finalisti, la urmatoarele categorii:

Citeste AICI detaliile privind metodologia de acordare a premiilor la Gala Lideri pentru Liderasi 2021.

Iata cum a fost la Gala Lideri pentru Liderasi 2020:

Descopera AICI liderii premiati la editiile anterioare ale Galei Itsy Bitsy.