Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2021

Chiar daca anul 2020 a fost plin de provocari pentru intreaga lume, schimbarile aduse de contextul pandemiei au inspirat multi lideri in crearea de proiecte valoroase, menite sa aduca o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2021 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2020 si le aducem recunostinta si aprecierea noastra liderilor care au dat dovada de curaj, incredere, determinare si tenacitate si au facut lucruri minunate in beneficiul copiilor, prin activitati care i-au vizat direct sau indirect, prin parinti sau profesori.

Ajunsa anul acesta la a sasea editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 11 februarie 2021 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului si va fi transmisa in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Datorita contextului actual, evenimentul se va desfasura fara prezenta publicului in sala, dar acest lucru nu ne impiedica sa le oferim apreciere liderilor care s-au remarcat in 2020 prin proiecte importante, cu impact semnificativ si pe termen lung asupra calitatii vietii copiilor din Romania.

Categoriile de premii de la Gala Itsy Bitsy 2021 – Lideri pentru Liderasi

Anul acesta premiem:

Citeste AICI detaliile privind metodologia de acordare a premiilor la Gala Lideri pentru Liderasi 2021.

Iata cum a fost la Gala Lideri pentru Liderasi 2020:

Descopera AICI liderii premiati la editiile anterioare ale Galei Itsy Bitsy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s