Cei mai implicati Lideri pentru Liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2022

A saptea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2022 powered by Itsy Bitsy s-a desfasurat pe 17 februarie si a adunat pe scena Le Château din Bucuresti cei mai implicati lideri ai anului 2021, care si-au dedicat energia si resursele desfasurand proiecte menite sa schimbe in bine viata copiilor si parintilor din Romania.

In cadrul evenimentului au primit recunostinta, apreciere si aplauze la scena deschisa liderii care s-au ocupat, in 2021, de educatia copiilor, parintilor si profesorilor, de sanatatea copiilor, de protectia copiilor vulnerabili, de tot ce inseamna stare de bine pentru copii. Trofeele au fost oferite chiar de copiii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina.

Evenimentul a fost prezentat de Simona Dragomir si s-a desfasurat in sistem hibrid, cu transmisiune live gratuita pe canalele radio si online Itsy Bitsy.

Iata care sunt liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy in cadrul Galei Lideri pentru Liderasi 2022:

Trofeul la categoria Liderii anului 2021 in educatie pentru oameni mari a fost oferit Uraniei Cremene, unul dintre cei mai apreciati experti in Parenting din Romania, care de mai bine de 10 ani, isi dedica activitatea parintilor, ajutandu-i sa construiasca relatii sanatoase cu copiii lor. Pentru educatia parintilor au primit premii de Lideri pentru Liderasi si Oana Moraru, fondatoarea scolii Helikon si a platformei „Vocea Parintilor”, unul dintre cei mai apreciati experti in educatie din Romania, si Paul Olteanu, Master Trainer si Executive Coach specializat in comunicare, neurostiinta si procese de transformare.

La categoria Lideri exploratori trofeul a fost castigat de Andy Szekely, arhitect in educatie, antreprenor, autor si speaker profesionist implicat in educatia parintilor si copiilor pe care ii sprijina sa inteleaga cum sa aiba incredere in potentialul lor extraordinar. Alaturi de el au mai primit premii de Lideri pentru Liderasi Andreea Maria Paul, presedinta organizatiei neguvernamentale INACO – Initiativa pentru Competitivitate, un lider foarte implicat in proiecte inovatoare in educatie, si Alin Chiriac, fondatorul ADFABER, organizatie care a reusit, in 2021, sa aduca educatia mai aproape de tehnologie.

Trofeul la categoria Liderii anului 2021 pentru binele copiilor vulnerabili a fost oferit lui Stefan Darabus, Director Global de Programe in cadrul Hope and Homes for Children, organizatia care, de peste 20 de ani, sustine reforma sistemului de protectie a copilului in Romania, pentru a pune lacatul pe poarta institutiilor de tip vechi. La aceasta categorie au mai fost premiati Liderii pentru Liderasi Elena Matache si Diana Certan, care coordoneaza si implementeaza programe si proiecte sociale si educationale ale organizatiei CONCORDIA Romania, pentru copiii aflati in saracie extrema sau care nu au sansa de a trai in sanul familiei, si Iarina Taban, fondatoarea programului Ajungem MARI, un proiect educational pentru copiii si tinerii institutionalizati.

Trofeul la categoria Liderii anului 2021 in sanatate pentru copii a fost primit de Daniela Bololoi, presedinta Asociatiei Help Autism si a retelei RO TSA, care sustine peste 600 de copii si adolescenti diagnosticati cu Tulburare de Spectru Autist (TSA) prin programe de terapie, demersuri legislative si centre Help Home. Au mai primit premii de Lideri pentru Liderasi la aceasta categorie si Adela Hanafi, fondatoarea Asociatiei CONIL, care prin proiectele ei ofera o sansa reala la educatie, integrare si incluziune sociala copiilor si tinerilor cu diferite dizabilitati si Luciana Manole, coordonatoarea Departamentului de Terapie si Activitati Asistate de Animale Bucuresti din cadrul Asociatiei Clubul Cainilor Utilitari.

La categoria Liderii anului 2021 in eco-educatie a primit trofeul Teia Ciulacu, fondatoarea Viitor Plus, asociatie care a dezvoltat numeroase programe de antreprenoriat social, educatie pentru mediu, voluntariat si infrastructura de mediu. Premii de Lideri pentru Liderasi la aceasta categorie au mai luat si Dan Hulea, directorul executiv al Societatii Ornitologice Romane, una dintre cele mai longevive ONG-uri de protectie a pasarilor si naturii din Romania si Doru Mitrana, presedintele MaiMultVerde, asociatie care implementeaza, din 2008, numeroase proiecte de protectie a mediului.

Trofeul la categoria Liderii anului 2021 in educatie prin povesti a ajuns anul acesta la Patricia Puschila, director operational in cadrul Asociatiei OvidiuRo, asociatie care s-a implicat in numeroase proiecte menite sa ofere acces la educatie timpurie de calitate, cat mai multor copii din Romania. Alti Lideri pentru Liderasi curajosi care au descoperit modalitati originale de a incuraja lectura si de a adapta povestile la nevoile noilor generatii sunt Andra Carbunaru si Mariuca Mihailescu, fondatoarele platformei online afostodata.ro, un concept unic in Romania, care pune la dispozitie, gratuit, basme si povesti audio si video pentru copii. Un alt premiu de Lider pentru Liderasi la aceasta categorie a fost oferit lui Carmen Ion, fondatoarea festivalului-concurs Boovie, cel mai mare eveniment national extrascolar, cu 230 de echipe de elevi inscrise in concurs, din Republica Moldova, Italia si Spania.

Pentru ca astazi oamenii se sustin si sunt conectati foarte mult prin canalele on-line unii dintre Liderii pentru Liderasi 2021 au reusit sa creeze in acest mediu virtual proiecte valoroase in sprijinul parintilor si copiilor din Romania. La categoria Liderul anului in social media a primit trofeul Aluziva, cunoscuta creatoare de continut Alina Greavu, care in 2021 a strans alaturi de comunitatea ei on-line 160.000 euro pentru achizitionarea a 2 ambulante pentru Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti si s-a implicat in numeroase proiecte si campanii sociale in sprijinul copiilor. Premii de Lideri pentru Liderasi au primit la aceasta categorie si Dina Bento, Atena Boca, Ioana Chicet Macoveiciuc, Ela Craciun, Robert Diaconeasa, Miruna Ioani, Ruxandra Luca, Gabriela Maalouf, Eli Neicut si Daniel Osmanovici.

Poti revedea Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi mai jos:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s