Specialistul in probleme digestive la copii, invitat va fi doamna Dr. Irina Antonescu, Medic specialist Pediatrie.

Tema acestei editii este :

Probleme digestive la copilul mic

Completeaza chestionarul de mai jos si adreseaza o intrebare specialistului:

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin inscrierea in proiectul de telepediatrie - TelePed, eu ca parinte sunt de acord sa ofer informatii cu privire la sanatatea membrilor familiei cu scopul ca aceste informatii sa ajunga la specialistul invitat in proiect, spre a-mi oferi sfaturi sau informatii care ma pot ajuta sau indruma. Am luat la cunostinta ca aceste informatii nu vor fi pastrate in baza de date a organizatorului si nu vor fi divulgate catre alte persoane fizice, juridice sau parteneri comerciali.

Esti de acord sa participi in acest ZOOM de telepediatrie? Consultatia online se va desfasura intr-o videoconferinta privata.
La finalul fiecarei campanii, in functie de numarul de inscrieri si de patologii vom selecta un numar limitat de intrebari.

Da

Nu

Urmareste editia LIVE (difuzata vineri 14 Mai ) cu Simona Dragomir alaturi de medicul pediatru Irina Antonescu, discutand despre problemele digestive la copii si readucerea starii de bine!

Adreseaza-i specialistului o intrebare

     Perioada de selectie a intrebarilor in functie de patologie

Cazurile selectate vor intra in ZOOM cu specialistul – 15 Iunie