Lipicantatoarea Quick-Quick

Inteleptul Lamar, din Galaxia Xarazon, a fost luat prizonier de spiritul rau, Varsar. Eroii zizilonieni, Itsy si Bitsy, vor incerca sa il salveze. Cei doi extraterestri simpatici trebuie sa ajunga pe Planeta Mondrazon pentru a-l salva pe Inteleptul Lamar de la executie. In aventura lor, eroii se intalnesc cu o lipicantatoare, pe nume Quick-Quick. O … Continuă lectura „Lipicantatoarea Quick-Quick”

Monstrul Zigalonului

Marea Zigalonului, aflata la mii de ani lumina distanta de planeta noastra, ascunde nenumarate mistere. Itsy si Bitsy patrund in acest univers subacvatic, isi fac noi prieteni si infrunta un monstru infricosator. In acest episod, vei afla cum functioneaza zomotinele, cum se joaca zinotropul si cat de prietenoase sunt broscuzilele. Ah, si sa nu uit! … Continuă lectura „Monstrul Zigalonului”

Cum au ajuns Itsy si Bitsy pe Pamant

Cu totii ii stim si ii indragim pe cei mai haiosi, isteti si curajosi extraterestri, Itsy si Bitsy. Dar care este povestea lor? Cum au ajuns ei pe Pamant? Undeva departe, la mii de ani lumina, intr-o Galaxie numita Xarazon, pe planeta Zizilon, traiau Itsy o fetita si Bitsy un baietel. Datorita curajului , istetimi … Continuă lectura „Cum au ajuns Itsy si Bitsy pe Pamant”

Gogalinda

Itsy si Bitsy se afla din nou in dificultate: au fost rapiti si se indreapta catre Planeta Oglinzilor, spre Preafrumoasa Gogalinda. Cum vor scapa oare? Pentru ca li se facuse dor de lipicantatoarea Quick-Quick, cei doi eroi pleaca in Nava Zorar spre Planeta Andrazon. Insa, in zungla andrazoniana se ascund multe pericole si mistere. Asa … Continuă lectura „Gogalinda”

Semintele de hapsinante

Semintele de hapsinante, desi sigur nu ai auzit de ele inca, au niste puteri foarte speciale, iar Bitsy este pe cale sa afle totul despre ele. Odata la un zaxtan, pe Planeta Targurilor din Galaxia Xarazon se organizeaza Targul Galactic. De acolo, Bitsy vrea sa faca rost de Zomotina galactica Zum-Zum. Dar vartarii afla ca … Continuă lectura „Semintele de hapsinante”

Cearta

Itsy si Bitsy se cearta, desi tocmai au dus la bun sfarsit o misiune. Ce s-a intamplat? Oare se vor mai impaca? Dupa ce ii inving pe vartari inca o data pe Planeta Andrazon, cei doi eroi pleaca suparati unul pe celalalt. Problema este ca fiecare a uitat sa mentioneze ce treaba buna a facut … Continuă lectura „Cearta”

Zeii Falsi

Itsy si Bitsy ii ajuta pe locuitorii planetei Torozon sa ii invinga pe vartari. In urma acestei victorii, torozonienii ajung sa ii considere zeii salvatori. Cum se va termina aceasta poveste? Planeta Torozon, pe care locuieste un popor foarte curajos, este atacata de vartari. Avand o armata foarte mica, torozonienii nu le pot face fata … Continuă lectura „Zeii Falsi”

Planeta Spinazon

Itsy si Bitsy sunt intr-o misiune de recunoastere, pentru a descoperi planete mai putin cunoscute, din Galaxia Xarazon. In drumul Navei Zorar, apare o planeta ciudata, care le starneste interesul eroilor nostri. Pare a fi toata impadurita, dar, din loc in loc, se vad niste puncte stralucitoare. O scurta cautare prin memoria lui Zimitot le … Continuă lectura „Planeta Spinazon”