Cadouri si delicatese culturale la Targul de Craciun 2021, organizat de Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei organizeaza sambata, 11 decembrie, intre orele 11:00 si 19:00, Targul de Craciun 2021 – Cadouri si delicatese culturale.

Evenimentul se va desfasura la sediul Fundatiei, pe C. A. Rosetti nr. 47, Bucuresti, intr-o eleganta casa de acum 100 de ani.

Targul este ocazia perfecta de a alege cele mai inspirate si chic cadouri de Craciun, pregatite de artisti, artizani, visatori si creatori de obiecte, povesti si experiente, dar si reduceri de 25% la toate cursurile Fundatiei din luna ianuarie 2022.

La eveniment participa ilustratori plini de fantezie, creatori de felicitari, producatori de lumanari parfumate, cosmetice naturale, editori de carti originale, artizani ai hartiei manuale, designeri si creatori de haine, esarfe din matase si lana, artisti plastici care picteaza ceramica, creeaza globuri de Craciun si artizani de bijuterii speciale, cu pietre semipretioase, perle, din argint aurit, alama, cupru sau material textil, creatori de dulceturi si delicatese culinare.

Detalii despre fiecare expozant si produsele sale se gasesc aici.

Intrarea va targ este libera, iar accesul se face in baza certificatului verde sau a dovezii de trecere recenta prin boala.

Evenimentul se va desfasura in conditii de siguranta sanitara (dezinfectarea salilor, obligativitatea purtarii mastii si a respectarii distantei dintre expozanti etc.), in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Detalii despre reducerile oferite in dar cu ocazia Targului de Craciun se gasesc aici.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s