Patrula catelusilor – din nou pe marile ecrane!

Patrula Catelusilor: Filmul ii aduce pe marile ecrane pe indragitii catelusi din Golful Aventurii, care ajung acum in metropola plina de viata si aglomerata a Orasului Aventurii.

Daca ultima data au avut parte de o cursa de neuitat, de data aceasta catelusii trebuie sa il infrunte pe Humndinger, rivalul lor de temut. Acesta a devenit primar in orasul invecinat, unde provoaca dezordine alaturi de o banda de pisici puse pe sotii.

Cetatenii au nevoie de ajutor mai mult ca niciodata, iar catelusii preferati ai copiilor sunt chemati in ajutor. Soarta lumii este in labutele lor!

Ryder, Rubble, Rocky, Zuma, Everest, Skye si Chase incep o noua aventura, insa vor reusi oare sa descurce situatia creata de Humndinger si pisicile lui?

Ajutati de Liberty, catelul nou-venit in echipa, eroii patrupezi vor incerca sa ii vina de hac primarului pentru a restabili ordinea si pacea in Orasul Aventurii.

Liberty este un teckel care patruleaza pe strazile din Orasul Aventurii, fiind cu ochii in patru pentru a-i detecta pe cei care isi arunca gunoiul pe jos si fac mizerie. De asemenea, face multe ture imprejurul cartierului, pentru a se asigura ca totul este in ordine si la locul lui.

Siguranta cetatenilor si a mediului este importanta pentru catelusul nou-venit, care este intotdeauna gata de aventura si de joaca. Ii va contacta pe eroii patrupezi pentru salvarea orasului atunci cand situatia scapa de sub control.

Inarmati cu echipamente de ultima generatie si gadgeturi nemaipomenite, catelusii vor pune la cale un plan pentru salvarea cetatenilor din orasul alaturat.

Patrula catelusilor are premiera in data de 20 august in cinematografele din toata tara si este distribuit de Ro Image.

Coloana sonora contine piese nou-noute de la artistii si trupele MXPX, Hey Monday, 3OH!3, Juliana Hatfield, Alient Ant Farm, We The Kings, Maine, Mayday Parade, Simple Plan si multi altii.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s