Spirit Neimblanzit, o aventura in cinema!

O aventura spectaculoasa despre o fata neinfricata care tanjeste dupa un loc de apartenenta si care descopera un spirit inrudit atunci cand viata ei se intersecteaza cu un cal salbatic – Spirit Neimblanzit – este urmatorul capitol din iubita poveste creata de DreamWorks Animation.

Lucky Prescott nu si-a cunoscut niciodata cu adevarat mama care a murit, o talentata calareata de rodeo din Miradero, un orasel de frontiera. La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor si restrictiilor, ceea ce o ingrijoreaza pe Cora, matusa care are grija de ea. Lucky a crescut intr-un oras de pe Coasta de Est, sub supravegherea stricta a Corei, dar, cand Lucky isi forteaza norocul cu prea multe escapade riscante, Cora o trimite inapoi in Miradero la tatal ei, Jim.

Lucky se simte ca un peste pe uscat in micul orasel, dar totul se schimba pentru ea cand il intalneste pe Spirit, un mustang salbatic cu o fire independenta, si cand se imprieteneste cu doi calareti locali, Abigail Stone si tatal ei, Pru Granger, acesta din urma fiind cel mai bun prieten al tatalui lui Lucky.

Cand un samsar fara inima si acolitii lui il fura pe Spirit dimpreuna cu ceilalti cai ca sa-i scoata la licitatie pentru o viata de captivitate si munca grea, Lucky ii recruteaza pe noii ei prieteni ca sa-i opreasca. Impreuna, fetele pornesc in aventura vietii lor pentru a salva calul care i-a oferit lui Lucky cel mai pretios dar – libertatea si sentimentul ca are un scop in viata – si care ajutat-o sa descopere in ea firea mamei sale, dar si radacinile mexicane, la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

Spirit neimblanzit este urmatorul capitol din indragita franciza produsa de DreamWorks Animation, care a inceput cu filmul nominalizat in 2002 la Oscar® , Spirit: Stallion of the Cimarron, si care mai include un serial TV castigator de premii Emmy.

Filmul este distribuit de RO Image si poate fi urmarit in cinematografele din tara incepand din 2 iulie.

Vezi aici trailerul:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s