School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online. 

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.

Anul acesta, luna septembrie vine cu un inceput de an scolar care pe multi dintre parinti ii nelinisteste. Pregatirile pentru noul an scolar reprezinta o adevarata provocare atat pentru copii, dar mai ales pentru parinti, care trebuie sa se asigure ca micutilor scolari nu le lipseste nimic din ghiozdane, in prima zi de scoala.

Violeta Carausu, director al Scolii Primare Spectrum din Bucuresti, invitata in emisiunea Happy Music, ne-a povestit despre cum va arata noul inceput de an scolar pentru elevii claselor primare ai Scolii Spectrum.

Inceputul de an scolar se apropie si pentru elevii Scolii Spectrum din Bucuresti, unde pregatirile sunt in plina desfasurare. Cei mici sunt asteptati intr-un mediu care sa le ofere siguranta si, dupa o perioada atat de lunga de scoala online, copiii se vor bucura de timpul petrecut cu ceilalti colegi si cadrele didactice.

„Scoala noastra s-a pregatit cu patru scenarii, insa, in urma discutiilor si analizei situatiei, ne-am gandit sa incepem cu scenariul numarul doi. Acesta presupune ca pentru scoala primara, clasele pregatitoare si clasele I, sa vina toti elevii la scoala, intrucat numarul redus de elevi permite acest lucru. In aceste clase avem 15-16 elevi, fapt pentru care ne este permisa distantarea fizica. In ceea ce priveste clasele II, III si IV, acestea vor fi impartite in trei grupe fiecare, astfel incat elevii vor veni in format hibrid: doua saptamani la scoala, o saptamana acasa.”

De asemenea, 52 % dintre parintii elevilor Scolii Spectrum din Bucuresti au optat pentru revenirea la scoala traditionala.

Asculta chiar acum rubrica “Back to school” la Happy Music cu Marius Constantinescu si invitata Violeta Carausu .

 

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s