HamFest – Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor!

A treia editie a festivalului HamFest isi deschide portile sambata si duminica, 13 si 14 iunie, intre orele 11:00 si 17:00.

Asociatia Red Panda si Planeta Ham Ham invita toti cateii sa-si aduca oamenii la distractie, pe Strada Barbu Vacarescu nr. 162-164, in Bucuresti, sector 2. Intrarea este libera!

Ciuliti urechile! Cu siguranta, mirosul ascutit va adulmeca urmele parcului de distractie deschis in cele doua zile, pentru bucuria intregii familii. Evenimentul promite concursuri haioase, demonstratii de dresaj si agilitate, ateliere creative. La HamFest, vor fi si standuri pentru tot ce si-ar putea dori cateii si oamenii lor: consultatii veterinare, hrana, jucarii si accesorii, sedinte foto specializate, casting pentru animale si multe alte surprize.

Daca nu ai inca un catel, dar iti doresti unul, poti afla la HamFest cum sa iti alegi companionul potrivit. Mai mult, vei face cunostinta cu patrupezi care sunt in căutarea unei familii si care pot fi adoptati.

Pentru cei care vor doar sa petreaca o zi frumoasă in aer liber, la iarba verde, HamFest a pregatit zone de shopping in scopuri caritabile, restaurant, spatii de joaca, de relaxare si muzica buna.

Printre invitatii speciali de la eveniment se numara vedetele: Carmen Tanase, Monica Davidescu, Maria Radu, Andreea Gramosteanu, Nuami Dinescu, Vlad Radescu si Florian Ghimpu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s