Noi surprize de la Pipo si Doxi (P)

Ne pregatim de jocuri, concursuri, informatii distractive, odata cu aparitia noilor numere Pipo si Doxi. Luna asta, cei mici calatoresc cu Pipo pana la Poli, iar Doxi sarbatoreste 100 de editii si 10 ani de aparitie! Afla aici ce surprize iti aduc revistele in luna februarie!

Micutii de la gradinita pornesc intr-o expeditie la Polul Nord si Polul Sud, insotiti de Pipo. Editia le mai prezinta starile de agregare ale apei, in miniproiectul „Apa in natura”, si diverse specii de ursi, precum: cel brun si cel polar, panda si ursul cocotier. In plus, copiii isi vor completa colectia de jetoane cu literele „P”, „S” și „T”. Si, pentru ca se apropie primavara, cei mici vor invata sa realizeze o „Felicitare cu ghiocel”, pentru mamici si bunici.

Coperta-PIPO februariePipo ii asteapta pe prichindei cu o multime de jocuri, povesti, imagini de colorat si concursuri! Cadoul acestui numar este ventilatorul de jucarie, pentru a crea un „pui de vant”. Intră pe site-ul revistei Pipo si pe pagina oficiala Pipo – Lumea generatiei PRE pentru mai multe jocuri și informații!

Revista educationala Doxi sarbatoreste 10 ani de aparitie si 100 de editii. Cu aceasta ocazie, elevii vor primi, impreuna cu numarul aniversar, macheta 3D „Corabia piratilor din Caraibe”.

In Biblioteca lui Alfi, copiii vor intelege mai bine unitatile de masura. De asemenea, vor afla si cum se descurcau oamenii din antichitate cu masurarea lungimii, latimii si a inaltimii.Tot Doxi ii invata pe curiosi„Secretele masuratorilor exacte”si cateva lucruri despre„Insemnele pirateresti”.

In plus, copiii afla cum sa realizeze insigne si felicitari 3D. Iar daca raspund corect la intrebarea din revista, au sansa de a castiga o super trusa scolara cu 68 de piese (si un microscop inclus)!

Descopera mai multe detalii fie peFacebook Revista Doxi, fie pe site-ul Doxi.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s