Liderii anului 2017 premiati la Gala Itsy Bitsy - Lideri pentru Liderasi

Liderii anului 2017 premiati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi

Cei mai implicati Lideri ai anului 2017, care au construit cu inspiratie si generozitate proiecte de impact pentru o viata mai buna a copiilor si parintilor, au primit recunoastere si apreciere aseara la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi.

Pentru ca liderii de azi inspira generatia de maine, Itsy Bitsy FM sustine proiectele si oamenii care ii ajuta pe copii, sa isi dezvolte leadershipul personal pentru a reusi in viata si premiaza liderii care sustin dezvoltarea celor mici prin proiecte de educatie, sociale, sportive, culturale, muzicale etc.

Liderii anului 2017 la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi

Liderii care au primit trofeele Itsy Bitsy si au fost aplaudati aseara pe scena castelului din inima capitalei – Le Chateau sunt:

Trofeul Liderul anului 2017 in Social Media a fost obtinut de Atena Boca, cea care a reusit sa creeze o comunitate de peste 40.000 de parinti in toata tara, care, intr-un mediu empatic si decent, se ajuta unii pe altii si primesc sfaturi de la specialisti, zi si noapte. Comunitatea LaPrimulBebe a depasit online-ul, avand la activ aproape 70 de evenimente cu peste 8.500 de parinti in sali din toata tara. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Ana Nicolescu si Ela Craciun. Citeste despre Liderii anului 2017 in Social Media aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Parenting a fost obtinut de Diana Stanculeanu, psihoterapeuta, coordonatoarea de programe de la Asociatia Salvati Copiii, vocea care trage mereu semnale de alarma si explica adultilor ce pot face mai bine pentru copii. Diana s-a implicat in numeroase proiecte pentru copii si parinti, de la campanii de prevenire a bullying-ului, pana la conferinte precum „Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune si conectare”. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Mirela Horumba si Otilia Mantelers. Citeste despre Liderii anului 2017 in Parenting aici.

Trofeul Liderul anului in Actiuni Caritabile a fost obtinut de Vlad Voiculescu. Fost ministru al sanatatii si specialist implicat de multi ani in sustinerea bolnavilor de cancer, el a fondat MagiCAMP, pentru copiii diagnosticati cu cancer si a reusit sa mobilizeze mii de oameni in sustinerea proiectul MagicHOME, un refugiu construit pentru parintii copiilor bolnavi de cancer. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Cristiana Ionescu si Bogdan Tanasa. Citeste despre Liderii anului 2017 in Actiuni Caritabile aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Proiecte Sportive a fost obtinut de Valeria Racila van Groningen, cea care a facut din alergat o adevarata moda, prin infiintarea Asociatiei Bucharest Running Club si prin evenimentele care aduna zeci de mii de alergatori din toata lumea, an de an. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Raluca Fiser si Ivan Patzaichin. Citeste despre Liderii anului 2017 in Proiecte Sportive aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Proiecte Culturale a fost obtinut de Felicia Filip, cea care a transformat Opera Comica pentru Copii in locul preferat al familiilor din Bucuresti, care iubesc muzica, dansul, arta spectacolului pentru copii. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Adrian Gazdaru, Mihai Mitrica, Vlad Ilicevici si Laurentiu Bratan, Carmen Lopazan si Claudiu Maier. Citeste despre Liderii anului 2017 in Proiecte Culturale aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Educatie a fost obtinut de Corina Puiu, cofondator si Director Executiv Teach for Romania, program care ofera sanse egale la o educatie de calitate si la o viata de calitate pentru fiecare copil din Romania. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Irene Arsene, Maria Gheorghiu si Oana Moraru. Citeste despre Liderii anului 2017 in Educatie aici.

Trofeul Liderul anului 2017 in Activitati Extrascolare a fost obtinut de Calin Goia, fondator al Voltaj Academy, scoala la care sute de copii din Bucuretti si Cluj fac cu pasiune muzica, invata sa cante, sa se exprime muzical, unde sunt indrumati sa isi gaseasca propriul stil muzical. Castigatori la aceasta categorie au mai fost Adriana Alionte si Radu Anghel VasilescuCiteste despre Liderii anului 2017 in Activitati Extrascolare aici.

Trofeul pentru Leadership in Comunicarea Parinti-Scoala 2017 a fost obtinut de Telekom Romania, pentru proiectul „Catalogul Electronic”. Impreuna cu Telekom, am realizat cercetarea „Parintii si succesul scolar al copiilor”, privind obiceiurile parintilor in informarea corecta despre situatia scolara a copilului. In urma rezultatelor, am promovat serviciul catalog electronic oferit de Telekom.

Trofeul pentru Leadership in Implicare Civica 2017 a fost obtinut de Lidl Romania, pentru proiectul „Verde la Educatie pentru Circulatie”. Copiii au avut ocazia sa invete semne si reguli de circulatie, in cadrul unui orasel miniatural. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Comunicarea Parinti-Copii 2017 a fost obtinut de Nivea, pentru „Povestile Nivea”. Nivea a produs 20 de povesti audio, pe care le-ati putut asculta pe Itsy Bitsy FM, in emisiunea „Povestea de seara”, in perioada 06 octombrie – 03 noiembrie 2017. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Educatie Moderna 2017 a fost obtinut de Orange Romania, pentru proiectul „#SuperCoders”. Prin caravana si concursurile #SuperCoders, copiii au avut ocazia sa se imprieteneasca mai bine cu programarea. Detalii aici.

Trofeul pentru Leadership in Educatie Financiara 2017 a fost obtinut de BCR, pentru proiectul „Scoala de Bani”. Parintii si copiii au avut ocazia sa participe la ateliere gratuite de educatie financiara. Detalii aici.

Lideri de-o viata in activitatile lor

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi au primit recunoastere si trei personalitati care au influentat viata a generatii si generatii de copii si parinti:

Trofeul Lider de-o viata in Muzica a fost obtinut de Virgil Popescu, compozitor, orchestrator, profesor de muzica si instrumentist. Începand cu anii ’90, Virgil Popescu a compus peste 100 de cantece pentru copii,, dintre care cele mai cunoscute sunt piesele pentru emisiunea „Abracadabra”.

Trofeul Lider de-o viata in Teatru de Animatie a fost obtinut de Cristian Pepino, regizor, scenarist, autor si profesor in arta papusariei. În cele peste 120 de spectacole de teatru regizate a dat viata personajelor din basme, aratand ca teatrul de animatie poate fi gustat la orice varsta. El a dus papusile si papusaria la rangul de opera de arta.

Trofeul Lider Inspirational de-o viata a fost obtinut de Marcel Iures, actor exceptional in teatru, film si televiziune, o personalitate care s-a reinventat de-a lungul carierei sale, inspirand generatii intregi. Marcel Iures joaca intr-o piesa de teatru de animatie pentru copii si parinti la Craiova si a interpretat un rol remarcabil in filmul Octav, alaturi de copiii. Mai mult, este implicat in proiecte sociale, culturale si de mediu in organizatia Tasuleasa Social.

Evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de facebook Itsy Bitsy. Poti revedea intreaga filmare aici: https://goo.gl/EsZ1Ey.

Despre Itsy Bitsy
Nadia si Felix Tataru, fondatorii Itsy Bitsy
Nadia si Felix Tataru, fondatorii Itsy Bitsy

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Itsy Bitsy a obtinut pentru parinti si copii zi libera nationala de 1 Iunie.


2 comentarii la „Liderii anului 2017 premiati la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s